28 ημέρες 10:40:56
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Lidl - φυλλάδιο με όλες τις προσφορές

Προεπισκόπηση φυλλαδίου Ειδοποίηση από το κατάστημα Lidl σε ισχύ από 30/03/2020

Ειδοποίηση

30/03 - 31/10/2020

Προεπισκόπηση φυλλαδίου 20 χρόνια από το κατάστημα Lidl σε ισχύ από 11/02/2020

20 χρόνια

11/02 - 31/10/2020

Προεπισκόπηση φυλλαδίου Φυλλάδιο - Non Food από το κατάστημα Lidl σε ισχύ από 26/10/2020

Φυλλάδιο - Non Food

26/10 - 01/11/2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ
Προεπισκόπηση φυλλαδίου Φυλλάδιο - Non Food από το κατάστημα Lidl σε ισχύ από 19/10/2020

Φυλλάδιο - Non Food

19/10 - 24/10/2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ
Προεπισκόπηση φυλλαδίου Φυλλάδιο - Non Food από το κατάστημα Lidl σε ισχύ από 12/10/2020

Φυλλάδιο - Non Food

12/10 - 17/10/2020

Περισσότερα για τα φυλλάδια και τις προσφορές Lidl

Lidl προσφορές

Για άλλη μια φορά το Fylladiomat.gr φροντίζει για την ενημέρωση σας με τον πιο περιβαλλοντικά φιλικό τρόπο. Βρείτε εύκολα το φυλλάδιο Lidl με ένα κλίκ εδώ και καντε την επόμενη κιόλας βόλτα στους διαδρόμους του Σούπερ Μάρκετ γρήγορη και οικονομικά με τις προσφορές Lidl. Φροντίζουμε να ανανεώνεται συνεχώς το περιεχόμενο μας το οποίο είναι πάντα διαθέσιμο στην κατηγορία Σούπερ Μάρκετ της ηλεκτρονικής μας ιστοσελίδας.

Μην χάσετε! Η κάθε εβδομάδα σας προσφέρει και κάτι καινουργιο, γι’ αυτό μπείτweekε και δείτε τι εκπλήξεις σας περιμένουν την εβδομάδα νούμερο 44! Οι προσφορές της επόμενης εβδομάδας φυλλαδίου Lidl ξεκινάνε στις 26/10/2020. Τα ανανεωμένα ηλεκτρονικά φυλλάδια μας είναι εδώ για να κάνετε τα πιο οικονομικά ψώνια στο αγαπημένο σας κατάστημα γεμίζοντας το σπίτι σας με τα απαραίτητα χωρίς ταυτόχρονα να επιβαρύνουμε τον πλανήτη μας.

Σούπερ Μάρκετ Lidl

Η ιστορία των Lidl ξεκίνησε από το Νέκαρσουλμ της Γερμανίας το 1973. Η γερμανική πλέων αλυσίδα, ανήκει από την αρχή μέχρι και σήμερα στην κατηγορία εκπτωτικών καταστημάτων. Σήμερα τα Lidl δραστηριοποιούνται σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης με περισσότερα από 10.000 καταστήματα και προσφέρουν εργασία σε περισσότερους από 315.000 υπαλλήλους σε όλο τον κόσμο. Στην Ελλάδα, τα πρώτα καταστήματα Lidl άνοιξαν για πρώτη φορά το 1999, στην επαρχία, με έδρα στην Σίνδο Θεσσαλονίκης, κάτω από την επωνυμία Lidl Hellas & Σια ΕΕ. Τα Lidl είναι αποδεδειγμένα το Σούπερ Μάρκετ που προτιμούν οι περισσότεροι Έλληνες καταναλωτές, γιατί απλούστατα προσφέρει όλα όσα χρειάζεται ένα σπίτι και σε εξαιρετικές τιμές. Το 2017 και το 2018, τα Lidl βραβεύτηκαν ως Κορυφαίος Εργοδότης στην Ευρώπη και αυτό αντανακλάται στην άψογη δουλειά που κάνουν οι εργαζόμενοι της εταιρείας.

Απο την αρχή τα Lidl έφεραν δικές τους μάρκες στην ελληνική αγορά, με προϊόντα ποιότητας απο κυρίαρχους κατασκευαστές. Ταυτόχρονα ξεκίνησαν συνεργασίες με Έλληνες παραγωγούς για την προμήθεια πρώτων υλών και προϊόντων στηρίζοντας έτσι την ντόπια παραγωγή. Μεγάλη ζήτηση έχουν οι διεθνείς εβδομάδες, με παραδοσιακά προϊόντα ασιατικής, μεξικάνικης κουζίνας αλλά και Σκανδιναβικής και Ιταλικής. Παράλληλα τα Lidl προσφέρουν προϊόντα σπιτιού και αυλής όπως και εργαλεία είδη προσωπικης περιποίησης, ρουχισμό και πολλά άλλα. Συνήθως αυτά τα προϊόντα εξαντλούνται γρήγορα λόγω των καλών τιμών, αλλά με το φυλλάδιο Lidl θα μπορέσετε να κάνετε γρήγορα την επιλογή σας πριν ακόμα βγείτε από το σπίτι.

Οι τιμές των Lidl ειναι απο τις πιο χαμηλές στην αγορα, ειδικά με τις ασυναγώνιστες εβδομαδιαίες προσφορές και με ανανεωμένο φυλλάδιο Lidl σας ενημερώνουμε πάντα για αυτές. Επιπλέον, μην ξεχνάτε ότι στην επίσημη σελίδα www.lidl-hellas.gr μπορείτε να βρείτε επιπλέον πληροφορίες καθώς και τις ώρες λειτουργίας των Σούπερ Μάρκετ Lidl όπως και την τοποθεσία του πλησιέστερου καταστήματος. 

Οικονομικά και ποιοτικά στα Lidl

Οι ηλεκτρονικές προσφορές Lidl είναι κοντά σας με το πάτημα ενος κουμπιού εδώ! Εμείς σας δίνουμε την δυνατότητα να επιλέξετε όλα τα προϊόντα που χρειάζεστε από την άνεση του σπιτιού σας βλέποντας πάντα τις προσφορές εβδομάδας στο φυλλάδιο Lidl. Μην χάσετε τις ειδικές τιμές σε τρόφιμα όπως γαλακτοκομικά, κρέατα και αλλαντικά, σε μακαρόνια, ρύζι και όσπρια, είδη προσωπικής φροντίδας και υγιεινής, απορρυπαντικά για τη κουζίνα και το μπάνιο καθώς και είδη για το σπίτι και εποχιακά είδη. Παράλληλα, έχετε την ευκαιρία να συγκρίνετε τιμές τσεκάροντας και άλλα παρεμφερή καταστήματα όπως ΚΡΗΤΙΚΟΣ, Γαλαξίας, ΑΒ Βασιλόπουλος, The Mart, My market, Market in, Bazaar.

Φοβάστε ότι θα χάσετε το νέο φυλλάδιο Lidl; Κάντε εγγραφή τώρα και θα λαμβάνετε πάντα πρώτοι τους ενημερωμένους και πιο πρόσφατους καταλόγους μας με τον πιο εύκολο και άμεσο τρόπο.

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ


ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ