28 ημέρες 11:25:38
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Market in φυλλάδιο - τρέχουσες προσφορές

Προεπισκόπηση φυλλαδίου Daily Life από το κατάστημα Market in σε ισχύ από 26/10/2020

Daily Life

26/10 - 30/11/2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ
Προεπισκόπηση φυλλαδίου Προσφορά από το κατάστημα Market in σε ισχύ από 02/09/2020

Προσφορά

02/09 - 05/10/2020

Προεπισκόπηση φυλλαδίου Τρέχον Φυλλάδιο από το κατάστημα Market in σε ισχύ από 02/09/2020

Τρέχον Φυλλάδιο

02/09 - 05/10/2020

Προεπισκόπηση φυλλαδίου Τρέχον Φυλλάδιο από το κατάστημα Market in σε ισχύ από 05/08/2020

Τρέχον Φυλλάδιο

05/08 - 31/08/2020

Προεπισκόπηση φυλλαδίου Daily Life από το κατάστημα Market in σε ισχύ από 13/07/2020

Daily Life

13/07 - 30/09/2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Περισσότερα για τα φυλλάδια και τις προσφορές Market in

Προσφορές Market in

Είμαστε εδώ για να σας δείξουμε τον πιο εύκολο τρόπο για να αποφασίσετε για τα επόμενα σας ψώνια. Αρκεί να κάνετε ένα κλικ στους στο φυλλάδιο Market in εδώ και θα ενημερωθείτε για τις ασυναγώνιστες τιμές και συντριπτικές προσφορές Market in. Κοντά σας οικολογικά και οικονομικά συνεχίζουμε να ανανεώνεται συνεχώς το περιεχόμενο μας, το οποίο είναι πάντα διαθέσιμο στην κατηγορία Σούπερ Μάρκετ της ηλεκτρονικής μας ιστοσελίδας.

Οι Market in προσφορές σήμερα κι όλας στα χέρια σας! Φτιάξτε την λίστα πριν βγείτε από το σπίτι κοιτώντας πάντα το συμφέρον της τσέπης σας με τις τρέχουσες προσφορές που θα ισχόυν απο τις 07/10/2020 και μπορείτε να δείτε απο τώρα στο Fylladiomat.gr. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να κάνετε τα πιο οικονομικά ψώνια στο αγαπημένο σας κατάστημα γεμίζοντας το σπίτι σας με τα απαραίτητα προϊόντα.

Νέες προσφορές στον κατάλογο των καταστημάτων Market in

Για αυτή την εβδομάδα τα καταστήματα, Market in έχουν ετοιμάσει εξαιρετικές προσφορές και εκπτώσεις. Μην διστάσετε να κάνετε τα ψώνια σας για αυτή την εβδομάδα στα καταστήματα Market in. Μπορείτε να ξεφυλλίσετε το νέο φυλλάδιο εδώ για να ανακαλύψετε εξαιρετικές τιμές. Ο πιο πρόσφατος κατάλογος των καταστημάτων Market in είναι σε ισχύ από 07/10/2020 - 09/11/2020. Ξεχωρίσαμε αυτές τις εξαιρετικές προσφορές από τον κατάλογο των καταστημάτων Market in:

  • γάλα με 1.19€, η προσφορά υπάρχει διαθέσιμη στη σελίδα 5
  • τυρί με 7.45€, η προσφορά υπάρχει διαθέσιμη στη σελίδα 3
  • γιαούρτι με 2.35€, η προσφορά υπάρχει διαθέσιμη στη σελίδα 5
  • ζαμπόν με 8.95€, η προσφορά υπάρχει διαθέσιμη στη σελίδα 2
  • χυμός με 1.54€, η προσφορά υπάρχει διαθέσιμη στη σελίδα 5
  • ψάρι με 5.85€, η προσφορά υπάρχει διαθέσιμη στη σελίδα 6
  • κρέας κοτόπουλου με 5.99€, η προσφορά υπάρχει διαθέσιμη στη σελίδα 2

Οι προσφορές δεν τελειώνουν εδώ! Μπορείτε να ξεφυλλίσετε τον κατάλογο των καταστημάτων Market in και να κερδίσετε χρήματα. Εάν ψάχνετε προϊόντα που δεν υπάρχουν στα καταστήματα Market in, μπορείτε να τσεκάρετε άλλα καταστήματα από την κατηγορία Σούπερ Μάρκετ, όπως για παράδειγμα Lidl, My market, ΑΒ Βασιλόπουλος, Μασούτης, Γαλαξίας.

Καταστήματα Market in

Παρά τις δύσκολες συνθήκες που χαρακτήριζαν την αγορά εκείνης της εποχής η εταιρεία Market in ιδρύθηκε το 1990. Έχοντας ένα δύσκολο ξεκίνημα κατάφερε όχι μόνο να επιβιώσει αλλά μέσα σε 23 χρόνια εδραιωθηκε στην Ελληνική αγορά μπαίνοντας στη λίστα με τα πιο επιτυχημένα Σούπερ Μάρκετ. Πέτυχε με πολύ μεράκι και στήριξη του ελληνικού νοικοκυριού να γίνει μια απο τις 10 μεγαλύτερες εταιρείες Σούπερ Μάρκετ στην χώρα. Αρχικά ήταν μέλος του ομίλου «ΑΣΤΕΡΑΣ» και αργότερα του ομίλου «ΕΛΟΜΑΣ» και το 2007 ανεξαρτητοποιήθηκε και στάθηκε στην αγορά ως αυτόνομος όμιλος.

Είναι σημαντικό να τονιστεί η αγάπη που έδειξαν οι Έλληνες στα Σούπερ Μάρκετ Market in. Η μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα και η ποιότητα τους συνεχίζει μέχρι και σήμερα να κερδίζει τους πελάτες. Μην ξεχνάμε και τις προσφορές Market in πάνω σε τρόφιμα, είδη προσωπικής φροντίδας και υγιεινής, καθώς και είδη για το σπίτι, που κάθε άλλο προσελκύουν όλο ένα και περισσότερο κόσμο. Η αλυσίδα Σούπερ Μάρκετ Market in φτάνει σήμερα τα 198 καταστήματα πανελλαδικά και απασχολεί 3.500 εργαζόμενους. Παράλληλα είναι γνωστό και το έργο της αλυσίδας με την κοινωνική στήριξη σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Είναι σημαντικό να στηρίζονται 100% ελληνικές εταιρείες όπως τα Market in, που έχουν τον χαρακτήρα των συνοικιακών καταστημάτων που μπαίνουν στις καρδιές των αγοραστών με την ποιότητα των προϊόντων και τις χαμηλές τιμές. Πέρα από το φυλλάδιο Market in, μην ξεχνάτε ότι στην επίσημη σελίδα www.market-in.gr μπορείτε να βρείτε επιπλέον πληροφορίες καθώς για τις ώρες λειτουργίας των Σούπερ Μάρκετ Market in και την τοποθεσία του κάθε καταστήματος που βρίσκονται σε πάρα πολλές περιοχές της Ελλάδας όπως, Αθήνα και Πειραιά, Αιτωλοακαρνανία, Αχαΐα, Βοιωτία, στην Ηλεία και στην Κορινθία όπως και στην Λευκάδα, Μαγνησία, Πάρο, Φθιώτιδα και Χαλκιδική.

Έξυπνη εξοικονόμηση στα Market in

Πείτε STOP στις άσκοπες σπατάλες ακολουθώντας τις Market in τηλεοπτικές προσφορές! Εμείς σας δίνουμε την δυνατότητα να ξεφυλλίσετε τους ηλεκτρονικούς μας καταλόγους και να δείτε τις Market in προσφορές φυλλαδίου εύκολα και άμεσα κάνωντας απλά κλίκ εδώ. Στο φυλλάδιο Market in θα βρείτε προσφορές σε τρόφιμα όπως γαλακτοκομικά, κρέατα και αλλαντικά, σε μακαρόνια, ρύζι και όσπρια, είδη προσωπικής φροντίδας και υγιεινής, απορρυπαντικά για τη κουζίνα και το μπάνιο καθώς και είδη για το σπίτι και εποχιακά είδη. Αν δεν είστε ακόμα σίγουροι και θέλετε να συγκρίνετε τιμές, μπορείτε να τσεκάρετε και άλλα παρεμφερή καταστήματα όπως ΚΡΗΤΙΚΟΣ, Γαλαξίας, ΑΒ Βασιλόπουλος, The Mart, My market, Lidl, Bazaar.

Γίνετε συνδρομητής τώρα και θα λαμβάνετε πρώτοι τους ενημερωμένους και τους πιο πρόσφατους καταλόγους με τις τις ειδικές προσφορές Market in.

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ


ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ