28 ημέρες 11:48:21
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Admiral φυλλάδιο - τρέχουσες προσφορές

Προεπισκόπηση φυλλαδίου New In από το κατάστημα Admiral σε ισχύ από 01/10/2020

New In

01/10 - 31/10/2020

Προεπισκόπηση φυλλαδίου Team collection από το κατάστημα Admiral σε ισχύ από 01/02/2018

Team collection

01/02 - 31/12/2018

Admiral

Admiral προσφορές

Το ολόφρεσκο φυλλάδιο με τις πιο πρόσφατες Admiral προσφορές βρίσκεται κυριολεκτικά στα χέρια σας. Πείτε αντίο σε συρτάρια γεμάτα άχρηστα φυλλάδια και μπείτε στη σελίδα μας «Admiral φυλλάδιο - τρέχουσες προσφορές »! Φροντίζουμε να ανανεώνεται συνεχώς το περιεχόμενο των ηλεκτρονικών μας καταλόγων για του αναγνώστες μας.

Μπείτε τώρα και ενημερωθείτε για τις Admiral εκπτώσεις Νοέμβριος 2020 στα αθλητικά είδη που προσφέρει το ηλεκτρονικό μας φυλλάδιο στην κατηγορία Aθλητικα. Εύκολα και γρήγορα το φυλλάδιο Admiral είναι εδώ για να σας βγάλει κερδισμένους με τις τρέχουσες εκπτώσεις που ισχύουν από τις 01/10/2020 - 31/10/2020 πριν εξαντληθούν. Στηρίξτε τα αγαπημένα σας καταστήματα ξεφυλλίζοντας το Fylladiomat.gr, οικονομικά και οικολογικά.

Admiral Κατάστημα

Η ιστορία των Admiral ξεκίνησε το 1914 από την εταιρεία Cook & Hurst Ltd, στην πόλη Leicester της Αγγλίας. Η αρχική παραγωγή της εταιρείας είχε να κάνει με εσώρουχα και σπορ ρουχισμού. Όταν η Αγγλία κέρδισε το παγκόσμιο κύπελλο το 1966 ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, Bert Patrick, ξεκίνησε την παραγωγή ποδοσφαιρικού εξοπλισμού. Η πρώτη ομάδα που φόρεσε τον εξοπλισμό του ήταν η Leeds United και από εκεί η εταιρεία εκτοξεύτηκε, υπογράφοντας συμβόλαια με μεγάλα ονόματα ποδοσφαίρου και σιγά σιγά διεύρυνε την παραγωγή της σε εξοπλισμό και για μεγάλες ομάδες κρίκετ εκτός Αγγλίας.

Στην Ελλάδα το σήμα των Admiral ανήκει στην εταιρία Διεθνής Αθλητική ΕΠΕ. Ο σκοπός της εταιρείας ήταν να μπορεί να παρέχει αθλητικά ρούχα και είδη σε υψηλή ποιότητα και προσιτές τιμές και έτσι δεν άργησε να φτάσει στην κορυφή ως μια απο τις καλύτερες αθλητικές αλυσίδες αθλητικών ειδών στον χώρο της Ελλάδας. Ελάχιστοι είναι οι Έλληνες που δεν έχουν ψωνίσει ποτέ τους σε Admiral κατάστημα και όσοι το έχουν κάνει συνεχίζουν να τιμούν το brand με τις αγορές τους. Αυτή ή αγάπη και εκτίμηση που έχει δείξει ο Έλληνας καταναλωτής στην εταιρεία αυτή την βοήθησε να ανέβει στην κορυφή της ελληνικής αγοράς δίνοντας της ηγετικό ρόλο. Οι προσιτές τιμές και οι Admiral προσφορές κέρδισαν το ενδιαφέρον αλλά η ποιότητα ήταν αυτή που κέρδισε την αγάπη του κόσμου. Ακολουθώντας έξυπνη στρατηγική η Διεθνής Αθλητική ΕΠΕ δεν άργησε να αγοράσει τη διαχείριση του εμπορικού σήματος των Admiral για όλη την Ελλάδα, Κύπρο, πολλές χώρες στα Σκόπια και την Τουρκία, αναπτύσσοντας έτσι ακόμα περισσότερο την εταιρεία. Σήμερα υπάρχουν πάνω από εκατό Admiral καταστήματα στην Ελλάδα με ποικιλία σε αθλητικά και σπορ είδη, casual ρουχισμό, αθλητικά παπούτσια, αξεσουάρ και εξειδικευμένο εξοπλισμό για ποικιλία αθλημάτων. Μπορείτε να βρείτε το κατάστημα Admiral και σε ηλεκτρονικό σημείο πώλησης αλλά σε καταστήματα duty free. Ταυτόχρονα στα Admiral θα βρείτε brands όπωςStarter, Kappa ,Maui and Sons και πολλά άλλα.

Πέρα από το Admiral φυλλάδιο που σας παρέχουμε μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα www.admiralsport.gr για περεταίρω πληροφορίες καθώς και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας των Admiral και για την τοποθεσία του κάθε καταστήματος σε όλη την περιφέρεια της Ελλάδας από την Αθήνα και τον Πειραιά, μέχρι και την Θεσσαλονίκη και πόλεις της βόρειας Ελλάδας αλλά και στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ντυθείτε οικονομικά στα Admiral

Ψάχνεστε για Admiral? Η νέα κολεξιόν του «New In» είναι πλέον κοντά σας! Εμείς είμαστε εδώ για να σας ενημερώσουμε για τις τρέχουσες εκπτώσεις που ισχύουν σε κάθε κατάστημα Admiral. Τα ηλεκτρονικά σας φυλλάδια σας προσφέρουν την δυνατότητα να επιλέξετε αθλητικά είδη για γυναίκες, άντρες και παιδιά, σε ασυναγώνιστες τιμές κάνοντας ένα κλίκ εδώ ενώ παράλληλα, έχετε την ευκαιρία να συγκρίνετε τιμές τσεκάροντας και άλλα παρεμφερή καταστήματα όπως Intersport.

Φοβάστε ότι θα χάσετε τις ειδικές Admiral προσφορές; Κάντε εγγραφή τώρα και θα λαμβάνετε πάντα πρώτοι τους ενημερωμένους και πιο πρόσφατους καταλόγους με τον πιο εύκολο και οικολογικό τρόπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ


ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ