Κωτσόβολος - φυλλάδιο και τρέχουσες προσφορές

Τρέχοντα φυλλάδια εκστρατείας Kotsovolos για αυτήν την εβδομάδα Μην χάσετε καμία ειδική προσφορά.

Τρέχοντα φυλλάδια Kotsovolos

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Περισσότερα για τα φυλλάδια και τις προσφορές Kotsovolos

Προσφορές Κωτσόβολος

Εδώ στο φυλλάδιο Κωτσόβολος σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να δείτε εύκολα και άμεσα τις ασυναγώνιστες τιμές του καταστήματος. Αν έχετε αμφιβολίες μπείτε τώρα στο ηλεκτρονικό μας κατάλογο εδώ και ενημερωθείτε για τις πιο πρόσφατες και τρανταχτές προσφορές Κωτσόβολος, που ισχύουν από τις 30/09/2020 ! Ανανεώνουμε συνεχώς το περιεχόμενο μας το οποίο μπορείτε να βρείτε στην κατηγορία Hλεκτρονικά της ηλεκτρονικής μας ιστοσελίδας.

Μην σπαταλάτε χρόνο και χαρτιά και μπείτε τώρα στο Fylladiomat.gr. Ο χρόνος είναι πολύτιμος όπως και τα λεφτά σας και με το Κωτσόβολος φυλλάδιο προσφορών δεν θα χάσετε τίποτα από τα δύο.

Καταστήματα Κωτσόβολος

Ο Κωτσόβολος εδώ και χρόνια φέρει τον τίτλο του πιο γνωστού και αγαπημένου καταστήματος ηλεκτρικών και ηλεκτρικών συσκευών στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει σπίτι σε όλη την Ελλάδα που να μην έχει αγοράσει έστω και μια συσκευή από το κατάστημα αυτό ειδικά με τις απίστευτες προσφορές Κωτσόβολος!

Την ιστορία του καταστήματος την ξεκίνησε ο Παναγιώτης Κωτσόβολος το 1950 ανοίγοντας ένα μικρό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας. Το κατάστημα αυτό, γεμάτο με ηλεκτρικές συσκευές, έφερε το σημαντικό σύνθημα το «όλα χωρίς λεφτά». Ξεκίνησε να πουλάει τα προϊόντα του με δόσεις και  έτσι κατάφερε να κερδίσει την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των ελλήνων αγοραστών. 

Μέσα σε λίγα χρόνια, ο Κωτσόβολος έγινε ένα σημαντικό κομμάτι κάθε μοντέρνου νοικοκυριού στην Ελλάδα. Μετά από τόσα χρόνια επιτυχίας φτάνουμε στο σήμερα όπου ο Κωτσόβολος αποτελεί την νούμερο ένα αλυσίδα καταστημάτων έχοντας καταστήματα σε όλη την χώρα και με υποστηρικτές εκατομμύρια ευχαριστημένους πελάτες.  Η αλυσίδα αποτελεί 96 καταστήματα πανελλαδικά και προσφέρει εργασία σε πάνω από 2000 εργαζομένους. Η εταιρεία ειδικεύεται στην πώληση ηλεκτρονικών προϊόντων υψηλής τεχνολογίας όπως, ηλεκτρονικών υπολογιστών, οικιακών συσκευών, φωτογραφικού εξοπλισμού, τηλεπικοινωνιακών προϊόντων, καθώς και στην παροχή υπηρεσιών υποστήριξης μετά την πώληση. 

Η επιτυχία και η οικονομική ευημερία της εταιρείας επιτρέπει στην συνεχή επένδυση στην ελληνική αγορά μέχρι και σήμερα. Επιπλέον, η ανάπτυξη του Κωτσόβολου τα τελευταία χρόνια οδήγησε την εταιρεία στην κορυφή της αγοράς.

Μην ξεχνάτε ότι στην επίσημη σελίδα www.kotsovolos.gr μπορείτε να βρείτε επιπλέον πληροφορίες καθώς και τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων Κωτσόβολος και την τοποθεσία του κάθε καταστήματος που βρίσκονται σε πάρα πολλές περιοχές της Ελλάδας όπως: Αθήνα και Πειραιά, Λάρισα, Πάτρα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Πύργος Ηλείας, Αγρίνιο, Αίγιο, Αλεξανδρούπολη, Άργος, Άρτα, Βέροια, Βόλος, Ιωάννινα, Καβάλα, Καλαμάτα. Επίσης στα νησιά Κέρκυρα, Κεφαλλονιά καθώς και στην Κοζάνη, την Κομοτηνή, στην Κόρινθο και σε πολλές άλλες περιοχές της χώρας. Ταυτόχρονα ο Κωτσόβολος διαθέτει και ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop).

Τρελή εξοικονόμηση με τον Κωτσόβολο

Ψάχνετε για καινούργια ηλεκτρική κουζίνα? Μήπως θέλετε μια μεγαλύτερη τηλεόραση σε μικρότερη τιμή? Οι εκπτώσεις Κωτσόβολος είναι εδώ να σας λύσουν τα χέρια. Ξεχάστε τις σπατάλες στα χρήματα σας αλλά και στον πολύτιμο χρόνο σας και με ένα κλικ εδώ, τσεκάρετε το πιο πρόσφατο φυλλάδιο Φυλλάδιο Προσφορών. Ασυναγωνιστες τιμές σας περιμένουν με το πάτημα ενός κουμπιού. Παράλληλα, μπορείτε να να συγκρίνετε τιμές τσεκάροντας και άλλα παρεμφερή καταστήματα όπως Πλαισιο, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, Public, Media Markt.

Φοβάστε ότι θα χάσετε τις ειδικές προσφορές Κωτσόβολος; Κάντε εγγραφή τώρα και θα λαμβάνετε πάντα πρώτοι τους ενημερωμένους και πιο πρόσφατους καταλόγους με τον πιο εύκολο και άμεσο τρόπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ


ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ