ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Public φυλλάδιο - τρέχουσες προσφορές

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

PUBLIC

Public προσφορές

Ψάχνετε για τις πιο πρόσφατες Public προσφορές; Εδώ θα τις βρείτε! Όποτε κυκλοφορεί νέο φυλλάδιο Public σάς δίνουμε την ευκαιρία να το ξεφυλλίσετε και να μάθετε πρώτοι για μοναδικές εκπτώσεις σε αγαπημένα προϊόντα. Δείτε το φυλλάδιο Public για τον Οκτώβριος 2020 και προγραμματίσετε άμεσα τις αγορές σας, καθώς οι προσφορές έχουν περιορισμένη διάρκεια ισχύος. 

Το πιο πρόσφατο φυλλάδιο Public («Προσφορά») κυκλοφόρησε 19/10/2020 και μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Σχετικά με τα Public

Τα Public είναι η κορυφαία, αυτή τη στιγμή, ελληνική αλυσίδα πολυκαταστημάτων ψυχαγωγίας στην Ελλάδα. 

Ιδρύθηκε το 2005 από τον Πάνο Γερμανό, με όραμα τη δημιουργία ενός πολυχώρου ψυχαγωγίας στον οποίο οι επισκέπτες θα έβρισκαν προϊόντα τεχνολογίας και ψυχαγωγίας και θα εμπλούτιζαν την καθημερινότητά τους. 

Το πρώτο κατάστημα Public άνοιξε στην περιοχή της Πυλαίας της Θεσσαλονίκης το 2005. Περίπου ένα χρόνο μετά, ακολούθησε το κατάστημα του Βόλου ενώ το 2007 έγιναν τα εγκαίνια του καταστήματος που στεγάζεται στο ιστορικό Μέγαρο Πάλλη, στην πλατεία Συντάγματος της Αθήνας. Την ίδια χρονιά, η εταιρεία ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στην Κύπρο. Τα χρόνια που ακολούθησαν, σημειώθηκε δυναμική αναπτυξιακή πορεία των Public, με νέα καταστήματα και υπηρεσίες που έκαναν τη διαφορά. 

Σήμερα, υπάρχουν συνολικά 56 καταστήματα Public σε Ελλάδα και Κύπρο. Σε ό,τι αφορά την Ελλάδα, το ωράριο των καταστημάτων ποικίλλει ανάλογα με την περιοχή και το αν βρίσκεται εντός κάποιου εμπορικού κέντρου. Στα καταστήματα της Κύπρου, το ωράριο λειτουργίας είναι από Δευτέρα μέχρι Σάββατο 10 π.μ. - 8 μ.μ. και τις Κυριακές 11 π.μ. - 7 μ.μ. Παράλληλα, λειτουργούν ηλεκτρονικά καταστήματα της εταιρείας και στις δύο χώρες. 

Προϊόντα Public

Στα Public, οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν να κάνουν τις αγορές τους μέσα από μια τεράστια γκάμα προϊόντων.

Ειδικότερα, μπορούν να βρουν προϊόντα τεχνολογίας όπως: τηλεοράσεις, υπολογιστές και περιφερειακά, κινητά και tablets, παιχνιδοκονσόλες, wearables, drones, ηχεία κλπ.

Επίσης, μπορούν να βρουν προϊόντα ψυχαγωγίας όπως βιβλία και κόμικ, παιδικά παιχνίδια, ταινίες και σειρές, cd, βινύλια, διάφορες προτάσεις δώρων κλπ. 

Τέλος, οτιδήποτε αφορά το γραφείο βρίσκεται στα Public: υλικά γραφείου, γραφική ύλη, είδη αρχειοθέτησης, εκτυπωτές, μελάνια, είδη παρουσίασης, σημειωματάρια κλπ. 

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα παραπάνω μπορεί να τα βρει ένας επισκέπτης τόσο στα φυσικά καταστήματα Public όσο και στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.public.gr. Μάλιστα, στο δεύτερο, θα βρει πολλά περισσότερα καθώς υπάρχει το Public MarketPlace, ένας χώρος όπου καταστήματα διατηρούν το δικό τους shop-in-a-shop.

Με τις προσφορές Public βγαίνετε κερδισμένοι

Με μια τόσο μεγάλη γκάμα, δε θα ήταν ανακριβές αν λέγαμε ότι εκπτωσεις Public “τρέχουν” κάθε μέρα. Ωστόσο, είναι σίγουρο ότι οι πιο εντυπωσιακές μειώσεις τιμών θα εμφανιστούν στα φυλλάδια προσφορών της εταιρείας. Το φυλλάδιο Public είναι η απόδειξη!

Φυσικά, αν δε βρείτε αυτό που ψάχνετε στο πιο πρόσφατο φυλλάδιο Public ή αν δεν είστε σίγουροι ότι βρήκατε κάτι στην πιο καλή τιμή της αγοράς, μπορείτε να ξεφυλλίσετε φυλλάδια άλλων εταιρειών της κατηγορίας Hλεκτρονικά.Δείτε τις μοναδικές τιμές που έχουν ετοιμάσει για τους καταναλωτές εταιρείες όπως Πλαισιο, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, Media Markt, Kotsovolos.

Τέλος, μη ξεχνάτε ότι στο Fylladiomat.gr μπορείτε να ενημερωθείτε και για προσφορές που υπάρχουν αυτή την περίοδο σε διάφορες κατηγορίες προϊόντων. Μοναδικές τιμές σε είδη διατροφής, έπιπλα, ρούχα, καλλυντικά, αθλητικά κλπ σάς περιμένουν. Αρκεί να πλοηγηθείτε στο κεντρικό μενού της σελίδας μας και να εντοπίσετε το φυλλάδιο προσφορών που επιθυμείτε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ


ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ