ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

VICKO φυλλάδιο - Όλες οι προσφορές

Προεπισκόπηση φυλλαδίου Kατάλογος από το κατάστημα Vicko σε ισχύ από 26/09/2019

Kατάλογος

Από την Πέμπτη 26/09/2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Vicko

Η Vicko ξεκίνησε την πορεία της στον τομέα των ειδών οικιακής χρήσης και των ειδών δώρου και διακόσμησης από το 1978. Μετά από συνεχή προσπάθεια και ανοδική πορεία, κατάφερε να καταξιωθεί στον τομέα της. Σήμερα, αποτελεί τη μοναδική Ελληνική εταιρία που σχεδιάζει και τυποποιεί τα είδη της, με βάση τις ανάγκες του σύγχρονου σπιτιού. Η Vicko προσφέρει τα προϊόντα της στους καταναλωτές της ελληνικής και της ευρωπαϊκής αγοράς, μέσα από ένα καλά οργανωμένο δίκτυο καταστημάτων και προσεκτικά επιλεγμένων καταστημάτων υαλικών και ειδών δώρου και διακόσμησης. Σήμερα το δίκτυό της αριθμεί 160 καταστήματα και συνεργαζόμενα σημεία πώλησης στην Ελλάδα, αλλά και σε χώρες των Βαλκανίων.

Με περισσότερα από 1500 είδη που εμπλουτίζονται και ανανεώνονται συνεχώς, το όνομα της VICKO πλέον αποτελεί μία από τις πρώτες και σταθερές επιλογές στα είδη κουζίνας, στις ηλεκτρικές μικροσυσκευές, στα είδη μπάνιου, στα διακοσμητικά, στα μικροέπιπλα και στα λευκά είδη. Προιόντα που μπορείτε να βρείτε στην κατάστημα: Είδη οικιακής χρήσης όπως ανοξείδωτα μαγειρικά σκεύη, μαχαιροπήρουνα, χρηστικά εργαλεία & αντικείμενα κουζίνας, πορσελάνες, σερβίτσια, πυρίμαχα σκεύη, γυάλινα & κρυστάλλινα αντικείμενα, διακοσμητικά αντικείμενα, ηλεκτρικές & ηλεκτρονικές μικροσυσκευές κουζίνας, μικροέπιπλα για ολόκληρο το σπίτι και είδη κήπου. Με άλλα λόγια ο πληρέστερος εξοπλισμός του ελληνικού σπιτιού με πρακτικές λύσεις & αισθητικά αναβαθμισμένες προτάσεις για όλους τους χώρους ενός νοικοκυριού.

Το ωράριο των καταστημάτων είναι από το πρωί 8 η ώρα μέχρι το βράδυ 8 η ώρα. Εβδομαδιαία η Vicko κάνει γνωστό στους πελάτες της βίκο προσφορές σε όλα τα προιόντα της. Δημοσιεύει το φυλλάδιο Vicko με όλες τις πληροφορίες και τις προσφορές της. Ακόμα περιέχει ιδέες για το πως μπορεί κάποιος να διακοσμίσει το σπίτου. Μπορείς να βρεις αυτό τον κατάλογο στην σελίδα μας Fylladiomat.gr. Πέρα από τo φυλλάδιo, μπορείς να βρεις και τους ηλεκτρονικούς λογαριασμούς σε πολλά κοινωνικά δίκτυα. Εκεί πέρα θα βρείτε πολλούς διαγωνισμούς και να κερδίσετε πολλά δώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ


ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ