27 ημέρες 02:42:39
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

JUMBO (Τζαμπο) - τρέχοντα φυλλάδια και προσφορές

Προεπισκόπηση φυλλαδίου Προσφορά από το κατάστημα Jumbo σε ισχύ από 23/10/2020

Προσφορά

23/10 - 06/11/2020

Jumbo

Προσφορές Jumbo

Για καλύτερες τιμές και απίστευτες προσφορές μπείτε στο πιο ενημερωμένο φυλλάδιο της αγοράς στη πιο οικολογική και εύχρηστη έκδοση του. Βρείτε τις τοπ Jumbo προσφορές, στο δικός μας φυλλάδιο, στα καλύτερα προϊόντα και σε όλα τα Jumbo καταστήματα! Η σωστή ενημέρωσή σας είναι η δουλεία μας και γι’ αυτό φροντίζουμε να ανανεώνουμε το περιεχόμενό μας συνεχώς.Αρκεί μόνο να μπείτε στην κατηγορία Άλλος της ηλεκτρονικής μας ιστοσελίδας για να βρείτε τις αποδείξεις που χρειάζεστε και τις καλύτερες τιμές.

Οι προσφορές που ισχύουν από τις 23/10/2020 έχουν ξεκινήσει ήδη και σε περιμένουν εδώ στο τρέχον φυλλάδιο Jumbo - “Προσφορά”! Τσεκάρετε το τώρα και εξοικονομήστε τα χρήματα σας αλλά και τον πολύτιμο χρόνο σας. Το Fylladiomat.gr είναι εδώ για να σας βοηθήσει να ψωνίσετε τα απαραίτητα προϊόντα για εσάς και το σπίτι σας χωρις άχρηστες σπατάλες και στρες.

Καταστήματα Jumbo

Το πρώτο κατάστημα Jumbo ιδρύθηκε το 1986 στην Γλυφάδα Αθηνών και χαρακτηρίστηκε ως το απόλυτο κατάστημα παιχνιδιών. Ο λόγος της μεγάλης επιτυχίας ήταν τα ατέλειωτα ράφια γεμάτα με κάθε λογής παιχνίδια και προϊόντα για παιδιά. Οι ανεπανάλυπτες τιμές διευκόλυναν τη ζωή των γονιών και προσέφεραν ποικιλία στις αγορές που έκαναν για τα παιδιά τους. Μετά από την τεράστια επιτυχία που γνώρισαν τα καταστήματα Jumbo η εταιρεία αποφάσισε να μεγαλώσει την γκάμα των προϊόντων και να επεκταθεί στην ελληνική αγορά.

Όλη Ελλάδα πλεόν γνωρίζει τα μαγικά καταστήματα Jumbo όπου μπορείτε να βρείτε κυριολεκτικά ότι μπορεί να χρειαστεί κανείς. Οι γονείς δεν έρχονται να ψωνίσουν μονάχα για τα παιδιά τους στους απίστευτους λαβυρινθους των Jumbo αλλά και για τους ίδιους. Η εταιρεία κατάφερε να γίνει «Το μεγαλύτερο κατάστημα για μικρά και μεγάλα παιδιά» με ασυναγώνιστες προσφορές και εποχιακές εκπτώσεις όχι μόνο σε παιχνίδια αλλά σε όλα της τα προϊόντα, δίνοντας έτσι μια ανάσα στις οικογένειες αλλά και σε όλους που έχουν ανάγκη. Έτσι λοιπόν τα Jumbo έχουν φτάσει σήμερα τα 79 καταστήματα με τα 52 να βρίσκονται στην Ελλάδα και τα υπόλοιπα να έχουν επεκταθεί στην Κύπρο και σε χώρες του εξωτερικού όπως Βουλγαρία και Ρουμανία. Μην ξεχνάτε ότι στην επίσημη σελίδα www.e-jumbo.gr μπορείτε να βρείτε επιπλέον πληροφορίες για όλα τα προϊόντα αλλά και για το Jumbo ωράριο καθώς και την τοποθεσία του κάθε καταστήματος που βρίσκονται σε πάρα πολλές περιοχές της Ελλάδας όπως, Αττική, Κεντρική Μακεδονία, Ανατολική Μακεδονία, Θράκη κ.λ.π.

Jumbo οικονομία

Στα Jumbo οι τιμές ξεπερνούν τα όρια της φαντασίας! Πόσοι από εμάς έχουν πάει στα Jumbo και έχουν βγει με γεμάτο καρότσι και με μινιμαλιστικες δαπάνες? Είτε ψωνίζετε για τα χριστούγεννα, είτε σκέφτεστε να στολίσετε το σπίτι με όλα τα πασχαλινά ντεκόρ του κόσμου δεν υπάρχει καλύτερο και πιο οικονομικό κατάστημα για να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα. Στο Jumbo φυλλάδιο θα βρείτε εποχιακές και όχι μόνο προσφορές για μεγάλους και παιδιά, σε είδη σπιτιού, γραφείου και κήπου, σε παιχνίδια και ρούχα, τρόφιμα κ.α. Κάντε κλικ εδώ και βρείτε αυτό που ψάχνετε και για ακόμα μεγαλύτερη οικονομία συγκρίνετε τιμές τσεκάροντας και άλλα παρεμφερή καταστήματα όπως Tupperware, Ryanair, Orchestra, Mothercare, Manessis, Coffee Island.

Φοβάστε ότι θα χάσετε τις ειδικές Jumbo προσφορές; Αν κάνετε εγγραφή τώρα δεν χρειάζεται! Θα φροντίσουμε να λαμβάνετε πάντα πρώτοι τους ενημερωμένους και πιο πρόσφατους καταλόγους με τον πιο εύκολο και άμεσο τρόπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ


ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ