Manessis φυλλάδιο - τρέχουσες προσφορές

Τρέχοντα φυλλάδια εκστρατείας Manessis για αυτήν την εβδομάδα Μην χάσετε καμία ειδική προσφορά.

Τρέχοντα φυλλάδια Manessis

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Manessis

Προσφορές Manessis

Αφήστε τη φαντασία σας να σας ταξιδέψει σε τόπους μακρινούς, σε χρυσές αμμουδιές, σε καταπράσινες πλαγιές και σε μέρη που σας ψιθυρίζουν την ιστορία τους από κάθε γωνιά. Στους καταλόγους Manessis θα ανακαλύψετε όλα αυτά τα υπέροχα μέρη, απλώς μπαίνοντας στην σελίδα μας εδώ, όπου υπάρχουν όλες οι πληροφορίες σχετικά με τις Manessis εκπτώσεις, που ισχύουν από τις 28/09/2020 - 28/10/2020.

Κάντε επιτέλους τα ταξίδια σας πραγματικότητα με τις προσφορές Manessis που θα βρείτε στην κατηγορία Άλλος. Εξάλλου τα όνειρα είναι για να εκπληρώνονται γι’αυτό το Fylladomat.gr σας ενημερώνει για τα πακέτα που προσφέρουν τα γραφεία Manessis.

Ταξιδιωτικός οργανισμός Manessis

Το κάθε ταξίδι πρέπει να είναι κάτι καινούργιο και μοναδικό ή τουλάχιστον έτσι πιστεύει ο οργανισμός Manessis και το επιδιώκει με επιτυχία για όλους τους πελάτες του. Το ταξίδι του τουριστικού γραφείου Manessis Travel ξεκίνησε το 1988, προσφέροντας από την αρχή υπηρεσίες βασισμένες στον σεβασμό και στις ανάγκες του ταξιδιώτη. Αυτή η φιλοσοφία οδήγησε τον οργανισμό σε μια από τις κορυφαίες θέσεις της ελληνικής αγοράς και σήμερα κατέχει άξια τον τίτλο του μεγαλύτερου ταξιδιωτικού οργανισμού στην Ελλάδα.

Ο οργανισμός Manessis προσφέρει ταξίδια σε πάνω από 200 προορισμούς, με περισσότερα από 400 προγράμματα εκδρομών με στόχο την απόλυτη και καλύτερη εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών του. Ο Έλληνας καταναλωτής έδειξε από πολύ νωρίς την προτίμηση του, χάρης στις προσφορές Manessis και στα προσιτά πακέτα. Φυσικά η εταιρεία στηρίζεται και από μεγάλους εταιρικούς πελάτες με ονόματα όπως Τράπεζα της Ελλάδος, Όμιλος ΑΝΤ1, Ελληνικά Πετρέλαια κ.α. Μεγάλο ρόλο σε αυτήν την προτίμηση έπαιξαν η πολυετή εμπειρία αλλά και οι ποικίλες υπηρεσίες όπως, Ταξίδια στην Ευρώπη συμπεριλαμβανομένου την Σκανδιναβία, κεντρική Ευρώπη, Βαλτική και Μεσόγειος αλλά και τα ντόπια ταξίδια στα ελληνικά τοπία. Τα Εξωτικά ταξίδια έκαναν μεγάλη εντύπωση ταξιδεύοντας ελληνικά ζευγάρια σε μέρη όπως η Μεξικανική Ριβιέρα, Καραϊβική, Γαλλική Πολυνησία, Χαβάη κλπ. 

Στις υπηρεσίες του οργανισμού, φυσικά εντάσσονται και τα επαγγελματικά ταξίδια, Συνέδρια και ταξίδια Κινήτρων. Οι ισχυρές και πολύχρονες συνεργασίες με ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα και όχι μόνο, οι συνεργασίες με τις μεγαλύτερες αεροπορικές και ακτοπλοϊκές εταιρείες έδωσαν στον οργανισμό τα εφόδια για να τιμά τους ταξιδιώτες της με τις εκπληκτικές Manessis προσφορές! Μάθετε περισσότερα στο ενημερωμένο μας φυλλάδιο Manessis και για τυχόν περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα www.manessistravel.gr όπου θα βρείτε τις ώρες λειτουργίας των γραφείων και την τοποθεσία τους στην καρδιά της Αθήνας και στις περιοχές όπως Κηφισιά, Αγία Παρασκευή και Πειραιά.

Ονειρεμένα και οικονομικά ταξίδια Manessis

Ανακαλύψτε ξεφυλλίζοντας το φυλλάδιο Manessis («Εκδρομές και φθινοπώρου») τον πιο όμορφο προορισμό για να ζήσετε ανεπανάληπτες διακοπές. Με τις τελευταίες εκπτώσεις έχετε την δυνατότητα να βρείτε και να επιλέξετε εύκολα τον προορισμό σας και το ξενοδοχείο, με έναν προϋπολογισμό που σκέφτεται την τσέπη σας. Οι Manessis προσφορές σας ταξιδεύουν όλο το χρόνο και είναι στο πλευρό σας, σχεδιάζοντας τις απίστευτες εμπειρίες που θα αποκτήσετε από το επιλεγμένο ταξίδι. Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να συγκρίνετε τιμές τσεκάροντας και άλλα παρεμφερή καταστήματα όπως Tupperware, Ryanair, Orchestra, Mothercare, Jumbo, Coffee Island.

Σχεδιάστε το πιο όμορφο ταξίδι με τις προσφορές Manessis! Και επειδή η οικονομία πάει πακέτο με την ενημέρωση κάντε εγγραφή στην σελίδα Fylladiomat.gr τώρα και θα λαμβάνετε πάντα πρώτοι τους πιο πρόσφατους καταλόγους με τον πιο εύκολο και οικολογικό τρόπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ


ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ