Bazaar φυλλάδιο - τρέχουσες προσφορές

Τρέχοντα φυλλάδια εκστρατείας Bazaar για αυτήν την εβδομάδα Μην χάσετε καμία ειδική προσφορά.

Τρέχοντα φυλλάδια Bazaar

Προεπισκόπηση φυλλαδίου Cash & carry από το κατάστημα Bazaar σε ισχύ από 21/09/2020

Cash & carry

21/09 - 03/10/2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ
Προεπισκόπηση φυλλαδίου Super Προσφορές από το κατάστημα Bazaar σε ισχύ από 18/09/2020

Super Προσφορές

18/09 - 26/09/2020

Προεπισκόπηση φυλλαδίου Cash & carry από το κατάστημα Bazaar σε ισχύ από 07/09/2020

Cash & carry

07/09 - 19/09/2020

Προεπισκόπηση φυλλαδίου Super Προσφορές από το κατάστημα Bazaar σε ισχύ από 04/09/2020

Super Προσφορές

04/09 - 12/09/2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ
Προεπισκόπηση φυλλαδίου Cash & carry από το κατάστημα Bazaar σε ισχύ από 17/08/2020

Cash & carry

17/08 - 05/09/2020

Προεπισκόπηση φυλλαδίου Super Προσφορές από το κατάστημα Bazaar σε ισχύ από 14/08/2020

Super Προσφορές

14/08 - 29/08/2020

Bazaar

Bazaar προσφορές

Το Fylladiomat.gr φέρνει το Σούπερ Μάρκετ της καρδιάς σας στο σπίτι σας! Πλέον δεν χρειάζεται να γεμίζετε τον χώρο σας με δεκάδες καταλόγους και φυλλάδια. Η ηλεκτρονική μας σελίδα σας δίνει εύκολη και άμεση πρόσβαση σε όλες τις Bazaar προσφορές. Ανανεώνουμε συνεχώς το περιεχόμενο μας το οποίο μπορείτε να ανακαλύψετε στην κατηγορία Σούπερ Μάρκετ της ηλεκτρονικής μας ιστοσελίδας. 

Μάθετε πρώτοι για τις τρέχουσες εκπτώσεις Bazaar που ισχύουν από τις 18/09/2020! Ενημερωθείτε εδώ για τις μελλοντικές σας αγορές μέσα από το πιο πρόσφατο φυλλάδιο Bazaar «Φυλλάδιο Προσφορών» και εξοικονομήστε τα χρήματα σας μόνο με ένα κλικ. Το Fylladiomat.gr είναι εδώ για να σας κατευθύνει προς τις πιο οικονομικές και ευχάριστες αγορές με τις προσφορές Bazaar.

Καταστήματα Bazaar

Τα Σούπερ Μάρκετ Bazaar δεν έχουν σταματήσει να μας εκπλήσσουν από την πρώτη κιόλας μέρα της ίδρυσής τους. Όλα ξεκίνησαν το 1994 όταν ο Όμιλος Εταιρειών Βερούκα αποφάσισε να φέρει στην ελληνική αγορά Σούπερ Μάρκετ που να ακολουθούν το μοντέλο του convenience και soft-discount Market. Έτσι τα καταστήματα Bazaar άρχισαν να εμφανίζονται σε γειτονιές καλύπτοντας μια οικιστική περιοχή των 500 μέτρων.

Η φοβερή απήχηση των καταστημάτων Bazaar βρίσκεται στην άψογη εξυπηρέτηση, στις χαμηλές τιμές και φυσικά τις ασυναγώνιστες Bazaar προσφορές. Στόχος της εταιρείας συνεχίζει μέχρι και σήμερα να είναι η συνεχής εξέλιξη και βελτίωση των υπηρεσιών καθώς και η δυνατότητα πρόσβασης σε όλους τους πελάτες της σε ποιοτικά προϊόντα ελληνικής προέλευσης αλλά και επιλεγμένα προϊόντα εισαγωγής στις χαμηλότερες τιμές με τις Bazaar εκπτώσεις. Φυσικά η προτίμηση του Έλληνα καταναλωτή βρίσκεται στην απίστευτη δυνατότητα ηλεκτρονικών αγορών με δωρεάν μεταφορικά και αυθημερόν παράδοση. Η φροντίδα των καταστημάτων Bazaar προς τις ευπαθείς ομάδες,τα άτομα με κινητικές δυσλειτουργίες αλλά και τους ανθρώπους που δεν προλαβαίνουν να κάνουν τα ψώνια τους μέσα στη γεμάτη μέρα τους, εκτόξευσε την εταιρεία στα ύψη της Ελληνικής αγοράς. Αξέχαστες είναι και οι φοβερές Bazaar προσφορές “Super” που γίνονται εβδομαδιαία, Παρασκευή και Σάββατο. Μάθετε όσα χρειάζεστε στο Bazaar φυλλάδιο και για τυχόν περαιτέρω πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα www.bazaarsm.gr, όπου αναγράφονται και οι ώρες λειτουργίας των καταστημάτων Bazaar και μπορείτε να βρείτε το πλησιέστερο σε σας κατάστημα, καθώς ο αριθμός τους ανέρχεται σε πάνω από 100 καταστήματα σε πάρα πολλές περιοχές της Ελλάδας, όπως Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κρήτη.

Εξοικονομήστε με τα Bazaar

Θέλετε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και το πορτοφόλι σας γεμάτο? Επισκεφθείτε τους καταλόγους μας μπαίνοντας εδώ και μάθετε για τις Bazaar προσφορές Οκτώβριος 2020. Στους καταλόγους Bazaar θα βρείτε προσφορές σε τρόφιμα όπως γαλακτοκομικά προϊόντα και τυριά, κρέατα και αλλαντικά, λαχανικά φρέσκα και κατεψυγμένα, σε μακαρόνια, ρύζι και όσπρια, όπως και σε είδη προσωπικής φροντίδας και υγιεινής, απορρυπαντικά για τη κουζίνα και το μπάνιο. Η έρευνα αγοράς είναι αποδεδειγμένα η καλύτερη τακτική για οικονομικότερες αγορές, γι’ αυτό το λόγο συγκρίνετε τιμές τσεκάροντας και άλλα παρεμφερή καταστήματα όπως ΚΡΗΤΙΚΟΣ, Γαλαξίας, ΑΒ Βασιλόπουλος, The Mart, My market, Market in, Lidl και βγείτε κερδισμένοι. 

Αν φοβάστε ότι θα χάσετε τις φοβερές προσφορές Bazaar, έχουμε τη λύση. Γίνετε τώρα συνδρομητής και θα λαμβάνετε πάντα πρώτοι τους ενημερωμένους και πιο πρόσφατους καταλόγους με τον πιο εύκολο και άμεσο τρόπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ


ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ