28 ημέρες 10:32:05
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Leroy Merlin - τρέχουσες προσφορές + BLACK FRIDAY

Προεπισκόπηση φυλλαδίου Οδηγός Χρώματος από το κατάστημα Leroy Merlin σε ισχύ από 26/12/2018

Οδηγός Χρώματος

26/12 - 30/11/2020

Προεπισκόπηση φυλλαδίου Φυλλάδιο Delinia ID από το κατάστημα Leroy Merlin σε ισχύ από 17/04/2019

Φυλλάδιο Delinia ID

17/04 - 30/11/2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Περισσότερα για τα φυλλάδια και τις προσφορές Leroy Merlin

Προσφορές Leroy Merlin

Οι προσφορές των φυλλαδίων μας ποτέ δεν τελειώνουν και ανανεώνονται συνεχώς! Το μονο που μενει να κάνετε είναι να μπείτε εδώ και να ανακαλύψετε όλα όσα μπορεί να σας προσφέρει ο  κατάλογος Leroy Merlin. Βοηθήστε μας να προστατέψουμε τον πλανήτη επιλέγοντας το ηλεκτρονικό φυλλάδιο Leroy Merlin, επιλέγοντας έτσι έναν οικολογικό τρόπο ενημέρωσης. Μάθετε για τις εποχιακές εκπτώσεις μέσω του φυλλαδίου μας, το οποίο είναι πάντα διαθέσιμο στην κατηγορία Σπίτι και Κήπος της ηλεκτρονικής μας ιστοσελίδας.

Όποιος βιάζεται μαθαίνει πρώτος για τις προσφορές Leroy Merlin («Κατάλογος Χρωμάτων 2020») που ισχύουν απο τις 25/02/2020 και έχουν ξεκινήσει! Αλλά με Fylladiomat.gr δεν χρειάζεται να τρέχετε αρκεί μονάχα να κάνετε ένα κλικ στους ηλεκτρονικούς μας καταλόγους, για να μάθετε ότι νέο υπάρχει και στις πιο οικονομικές τιμές. Ανανεώστε το σπίτι και τον κήπο σας χωρίς να χάσετε τον ύπνο σας!

Καταστήματα Leroy Merlin

Η υπέροχη και πολυετής ιστορία του καταστήματος Leroy Merlin ξεκίνησε το 1923 από τον Αντόλφ Λερουά και τη Ροζ Μερλέν. Οι δύο σύντροφοι και συνεργάτες εμπορεύονταν εκείνη την περίοδο στη βόρεια Γαλλία υλικά που είχαν αφήσει πίσω τους οι συμμαχικές δυνάμεις μετά τον Α’ Παγκόσμιο πόλεμο και παρατήρησαν μεγάλη ζήτηση από τον κόσμο. Το 1960, η εταιρεία ονομάστηκε Leroy Merlin και άνοιξε το πρώτο μεγάλο κατάστημα με είδη μαστορέματος σε χαμηλές τιμές. Ταυτόχρονα έκανε κάτι πρωτοπόρο, ξεκίνησε τη δωρεάν μεταφορά των προϊόντων στο σπίτι και οι πελάτες που έρχονται να ψωνίσουν αυτοεξυπηρετουνται, κάτι που επίσης ηταν πρωτοπόρο για ένα τέτοιο μεγάλο κατάστημα.

Η εξάπλωση των Leroy Merlin ξεκίνησε με το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος στην Ισπανία και συνεχίστηκε σε πολλές χώρες της ευρώπης αλλα και της Ρωσίας, Βραζιλίας και στην Κίνα. Στην Ελλάδα η επωνυμία Leroy Merlin άνοιξε το πρώτο κατάστημα μόλις λίγα χρόνιο πριν, το 2007 στην Αθήνα. Σήμερα υπάρχουν στην Ελλάδα έξι τέτοια καταστήματα.

Ένας από τους βασικούς λόγους που αγαπήθηκαν τα Leroy Merlin τόσο πολύ στην Ελλάδα είναι ότι η εταιρεία καταβάλει συνεχές προσπάθειες στο να προσαρμόσει τα προϊόντα που έχει στις ανάγκες και συνήθειες των Ελλήνων αγοραστών. Στα καταστήματα Leroy Merlin  μπορείς να βρεις πολλών ειδών προϊόντα για το σπίτι και τον κήπο όπως εργαλεία για μαστορέματα, κατασκευές κήπου αλλά και υλικά για διακόσμηση. Απο υλικά για έναν ανθεκτικό φράχτη μέχρι και καναπέδες Leroy Merlin προσφέρει η εταιρεία καθώς και υπηρεσίες επισκευής και τοποθέτησης. Τα Leroy Merlin κερδίζουν τον πελάτη γιατί κάνουν την διακόσμηση όλων των σπιτιών προσιτή όπως και την δυνατότητα να προσαρμόσει ο καθένας τις ιδιοκατασκευές στις ανάγκες τους και στον προϋπολογισμό τους. Ταυτόχρονα οι προσφορές και η ποικιλία σε υλικά και προϊόντα συνεχίζουν να προσελκύουν όλο και περισσότερο κόσμο.

Αν χρειάζεστε και άλλες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα www.leroymerlin.gr και να δείτε τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων Leroy Merlin όπως και την τοποθεσία του κάθε καταστήματος που βρίσκονται σε πάρα πολλές περιοχές της Ελλάδας όπως, Αθήνα – Αεροδρόμιο, Αθήνα – Πειραιώς, Αθήνα – Μαρούσι, Θεσσαλονίκη και Λάρισα.

Μοναδικές τιμές Leroy Merlin

Εξοικονομήστε και χτίστε είτε την κρεβατοκάμαρα σας, είτε τον κήπο σας, είτε ολόκληρο το σπίτι σας με τις προσφορές Leroy Merlin! Επιλέξτε υλικά και προϊόντα άριστης ποιότητας σε προσιτές τιμές και φωνάξτε τους φίλους σας να θαυμάσουν το καινούργιο και ανθεκτικό, υπογεγραμμένο Leroy Merlin μπάνιο! Βάψτε τώρα το κάθε δωμάτιο με τα αγαπημένα σας χρώματα συγκρίνοντας και διαλέγοντας τα με προσοχή απο το πιο πρόσφατο φυλλάδιο μας Κατάλογος Χρωμάτων 2020. Παράλληλα,μην ξεχνάτε να συγκρίνετε τιμές τσεκάροντας και άλλα παρεμφερή καταστήματα όπως Vicko, Praktiker, Polihome, JYSK, Ikea.

Δεν θέλετε να χάσετε τις ειδικές προσφορές Leroy Merlin; Γίνεται απλά και γρήγορα συνδρομητής μας και θα λαμβάνετε πάντα πρώτοι τους ενημερωμένους και πιο πρόσφατους καταλόγους με τον πιο εύκολο και άμεσο τρόπο.

Leroy Merlin BLACK FRIDAY 2020

Η Black Friday 2020 είναι εδώ! Τα καταστήματα Leroy Merlin συνηθίζουν να προσφέρουν ασυναγώνιστες προσφορές στην εκπτωτική περίοδο της Black Friday. Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τα καταστήματα Leroy Merlin στο φυλλάδιο ""Κατάλογος Χρωμάτων 2020"" που είναι σε ισχύ από 25/02/2020. Μην χάνετε καμία απ’ αυτές! Οι Black Friday εκπτώσεις Leroy Merlin 2020 είναι εδώ! Γλιτώστε χρήματα μαζί μας! Εάν ανυπομονείτε για τις ειδικές αυτές εκπτώσεις, ετοιμαστείτε να κάνετε τα ψώνια σας και να τσεκάρετε τα πιο πρόσφατα φυλλάδια για την Black Friday! Εκπτώσεις δεν υπάρχουν μόνο στην κατηγορία ""Σπίτι και Κήπος"" αλλά σε μια μεγάλη γκάμα καταστημάτων που μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ


ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ