27 ημέρες 01:51:19
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

ΓΕΡΜΑΝΟΣ φυλλάδιο - τρέχουσες προσφορές

Προεπισκόπηση φυλλαδίου Προσφορά από το κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε ισχύ από 27/10/2020

Προσφορά

27/10 - 31/10/2020

Προεπισκόπηση φυλλαδίου May Sale από το κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε ισχύ από 01/05/2020

May Sale

01/05 - 15/05/2020

ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Προσφορές ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Αν θέλετε αυτή την περίοδο να προβείτε σε αγορά ενός είδους τεχνολογίας, σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα γερμανοσ ωραριο να ρίξετε μια ματιά στις πρόσφατες προσφορές ΓΕΡΜΑΝΟΣ! Μπορείτε να βρείτε εδώ το τρέχον φυλλάδιο προσφορών, το οποίο έχει διάρκεια 27/10/2020 - 31/10/2020. Ξεφυλλίσετε, επιλέξτε τα προϊόντα που σας αρέσουν και προβείτε σε αγορές στο εν λόγω διάστημα, ώστε να επωφεληθείτε.

Σχετικά με την εταιρεία ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Η εταιρεία ΓΕΡΜΑΝΟΣ ξεκίνησε την πορεία της το 1980, με ένα κατάστημα πώλησης μπαταριών στην Αθήνα. Τα αμέσως επόμενα χρόνια, επέκτεινε τη δραστηριότητά της στην πώληση ηλεκτρονικών ειδών και πλέον αποτελεί μια από τις κορυφαίες εταιρείες του είδους με σλόγκαν “Στην καρδιά της τεχνολογίας”. Το 2006, εξαγοράστηκε από την εταιρεία Cosmote. 

Στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ ένας πελάτης μπορεί να προμηθευτεί: Smartphones, θήκες κινητών, μεμβράνες προστασίας, bluetooth, handsfree, φορτιστές, powerbanks, καλώδια, κάρτες μνήμης, wearables, ενσύρματα και ασύρματα σταθερά τηλέφωνα, selfie sticks, powerbanks, βάσεις στήριξης, κάρτες μνήμης, USB, smart bands, smartwatches, Apple Watch, drones, action κάμερες, φωτογραφικές μηχανές, ηλεκτρικά σκούτερ, ρομποτικά gadgets, πολυμηχανήματα, εκτυπωτές, laptops, σταθεροί υπολογιστές, ακουστικά, μικρόφωνα, σκληρούς δίσκους, πληκτρολόγια, ποντίκια, tablets, τηλεοράσεις, PS4, Xbox One, παιχνίδια για PC, μπαταρίες laptop, αναλώσιμα κ.ά.

Εκτός από τα προϊόντα όμως, η εταιρεία ΓΕΡΜΑΝΟΣ ξεχωρίζει και για τις υπηρεσίες που προσφέρει στους καταναλωτές. Ειδικότερα, στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ οι πελάτες μπορούν να έχουν εξουσιοδοτημένο service για κάθε συσκευή, να εκτυπώνουν φωτογραφίες με την ποιότητα KODΑΚ, να ασφαλίζουν τα προϊόντα τεχνολογίας τους από κάθε ατύχημα, να μεταφέρουν δεδομένα από το παλιό στο νέο τους smartphone, να δημιουργήσουν τις δικές τους θήκες κινητού ή να ντύσουν το laptop τους με skins που σχεδίασαν οι ίδιοι κ.ά.

ΓΕΡΜΑΝΟΣ καταστήματα

Στην Ελλάδα λειτουργούν περισσότερα από 200 καταστηματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας www.germanos.gr μπορείτε εύκολα να εντοπίσετε το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα. 

ΓΕΡΜΑΝΟΣ ωράριο

Τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, λειτουργούν Δευτέρα με Σάββατο, από τις 9 π.μ. έως τις 3 μ.μ. Ωστόσο, καλό είναι να βεβαιωθείτε ότι δεν έχει αλλάξει κάτι, μέσα από την ιστοσελίδα της εταιρείας. Όταν εντοπίσετε το κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ που θέλετε να επισκεφθείτε, επιλέξτε το και θα εμφανιστούν στα αριστερά της οθόνης, αναλυτικά οι ώρες λειτουργίας του αλλά και τρόποι απευθείας επικοινωνίας, σε περίπτωση που θέλετε να ζητήσετε κάποια διευκρίνιση.

Μη χάσετε τις προσφορές ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Η εταιρεία ΓΕΡΜΑΝΟΣ φροντίζει να προσφέρει ελκυστικές τιμές στους πελάτες της ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Πάσχα, Χριστούγεννα, Βlack Friday, Καλοκαίρι, κάθε μέρα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, με εντυπωσιακές εκπτώσεις.

Αν βέβαια στο εκάστοτε φυλλάδιο προσφορών της ΓΕΡΜΑΝΟΣ δε βρίσκεται αυτό που θέλετε ή ενδιαφέρεστε να κάνετε μια έρευνα αγοράς, δεν έχετε παρά να δείτε τα υπόλοιπα διαθέσιμα φυλλάδια προσφορών της κατηγορίας Hλεκτρονικά. Οι εταιρείες Πλαισιο, Public, Media Markt, Kotsovolos σίγουρα θα έχουν εξίσου καλές προσφορές, από τις οποίες θα μπορέσετε να επωφεληθείτε. 

Και φυσικά, στο Fylladiomat.gr μπορείτε να ενημερωθείτε για μοναδικές τιμές και σε άλλες κατηγορίες προϊόντων. Πλοηγηθείτε στο κεντρικό μενού της σελίδας μας και ανακαλύψτε τα πιο πρόσφατα φυλλάδια προσφορών από σούπερ μάρκετ, εταιρείες επίπλων, εταιρείες ένδυσης, εταιρείες καλλυντικών, εταιρείες αθλητικών κλπ. Όλα αυτά από την άνεση του σπιτιού σας, χωρίς να χρειάζεται να επισκεφθείτε κανένα φυσικό κατάστημα! Εύκολα και γρήγορα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ


ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ