25 ημέρες 20:05:47
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Tupperware - τρέχουσες προσφορές

Προεπισκόπηση φυλλαδίου Super Deal Bazaar από το κατάστημα Tupperware σε ισχύ από 30/10/2020

Super Deal Bazaar

30/10 - 30/11/2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ
Προεπισκόπηση φυλλαδίου Happy Halloween από το κατάστημα Tupperware σε ισχύ από 22/10/2020

Happy Halloween

22/10 - 31/10/2020

Προεπισκόπηση φυλλαδίου Χρόνια Πολλά από το κατάστημα Tupperware σε ισχύ από 16/10/2020

Χρόνια Πολλά

16/10 - 29/10/2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ
Προεπισκόπηση φυλλαδίου Welcome October από το κατάστημα Tupperware σε ισχύ από 16/10/2020

Welcome October

16/10 - 21/10/2020

TUPPERWARE

Tupperware προσφορές

Σας λείπει κάποιο σκεύος αποθήκευσης τροφίμων; Θέλετε να ανανεώσετε την κουζίνα σας με νέα σκεύη; Αναζητάτε σκεύη φαγητού για παιδιά; Ρίξτε μια ματιά στις προσφορές Tupperware γιατί είναι πολύ πιθανό να βρείτε αυτό που ψάχνετε και μάλιστα σε πολύ καλή τιμή! 

Ο τρέχων κατάλογος Tupperware («Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020») παρουσιάζει όλες τις προσφορές αυτής της περιόδου. Μπορείτε να ξεφυλλίσετε εδώ εδώ. Κρατήστε υπόψη σας ότι η ισχύς του είναι 23/09/2020 - 31/01/2021. Βεβαιωθείτε ότι θα κάνετε έγκαιρα τις αγορές σας!

Σχετικά με την Tupperware

Η Τupperware δε χρειάζεται πολλές συστάσεις. Μόλις λέει κανείς το όνομά της, αυτόματα έρχεται στο μυαλό ένα σκεύος: το τάπερ! Λίγοι ωστόσο ξέρουν ότι το τάπερ έχει πάρει το όνομά του από τον Earl Tupper, ο οποίος παρουσίασε το 1946 το αεροστεγές κάλυμμα. Αυτή η εφεύρεση βοηθούσε το φαγητό να μη ξεραίνεται όταν μπαίνει στο ψυγείο και να διατηρεί το άρωμα και τη γεύση του. 

Τα προϊόντα της Tupperware είχαν αυτό που χρειαζόταν για να γίνουν δημοφιλή. Ξεκίνησαν να “μπαίνουν” σε πολλά νοικοκυριά μέσω της επίδειξης κατ' οίκον. Η ανάπτυξη ήταν εντυπωσιακή. Τέλη της δεκαετίας του ‘60 η Tupperware ήρθε στην Ελλάδα και έκτοτε λειτουργεί στη Θήβα ένα εργοστάσιο της - το ένα από 4 της εταιρείας στην Ευρώπη!

Προϊόντα Tupperware

Η γκάμα των προϊόντων της Tupperware είναι πλέον εξαιρετικά διευρυμένη. Φυσικά, μπορεί κανείς να βρει στην Tupperware κάθε είδος τάπερ και αποθήκευσης τροφίμων. Εκτός αυτού όμως, ο εκάστοτε κατάλογος Tupperware περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα προϊόντων που μπορούν να σας φανούν χρήσιμα στην κουζίνα. 

Για παράδειγμα, ένας Tupperware κατάλογος Νοέμβριος 2020 μπορεί να περιλαμβάνει τηγάνια, βραστήρες, χύτρες, ατμομάγειρες, κατσαρόλες, ποτήρια, μπωλ, φόρμες ζελές, κούπες, πιατέλες, μαχαιροπήρουνα, μπουκάλια νερού. Κατά καιρούς, υπάρχουν και προϊόντα για παιδιά, τα οποία είναι διακοσμημένα με τους αγαπημένους τους ήρωες. 

Τρόπος αγοράς

Η Tupperware δε διατηρεί φυσικά καταστήματα! Μπορείτε επομένως να προμηθευτείτε τα προϊόντα της μόνο μέσω κάποιου εκπροσώπου. Αφού εντοπίσετε τις προσφορές Tupperware που σας ενδιαφέρουν και θέλετε να προχωρήσετε σε αγορά, μπορείτε να επισκεφθείτε το www.tupperware.gr και να επικοινωνήσετε με μια διαπιστευμένη συνεργάτιδα της εταιρείας. Φυσικά, έχετε την επιλογή να οργανώσετε και επίδειξη κατ’ οίκον, ώστε να δείτε μαζί με φίλες σας, τα νέα προϊόντα της εταιρείας από κοντά.

Επωφεληθείτε ψωνίζοντας από την Tupperware

Μη χάσετε τιςειδικές προσφορές Tupperware. Είναι σίγουρο ότι θα εξοικονομήσετε χρήματα αν ενημερωθείτε έγκαιρα και οργανώσετε τις αγορές σας, ώστε να προμηθευτείτε αυτό που χρειάζεστε, σε μειωμένη τιμή.

Πάντως, αν θέλετε να κάνετε σύγκριση τιμών ή αν απλά επιθυμείτε να δείτε και άλλα προϊόντα της κατηγορίας Άλλος που μπορεί να βρίσκονται σε προσφορά, από εταιρείες όπως Ryanair, Orchestra, Mothercare, Manessis, Jumbo, Coffee Island, εμείς είμαστε εδώ για εσάς. Συγκεντρώνουμε όλα τα νέα φυλλάδια, για να μπορείτε να ενημερώνεστε έγκαιρα και να προγραμματίζετε τα ψώνια σας. 

Και φυσικά, οι μοναδικές τιμές δε σταματούν εδώ! Πλοηγηθείτε στο κεντρικό μενού της σελίδας μας. Εκεί, θα εντοπίσετε διάφορες κατηγορίες προϊόντων. Έχουν συγκεντρώσει για εσάς όλα τα πρόσφατα φυλλάδια προσφορών από γνωστές εταιρείες. Μάθετε τις προσφορές από την άνεση του σπιτιού σας! Εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της διατροφής, της ομορφιάς, της μόδας, των αθλητικών ειδών, φροντίζουν κατά καιρούς να έχουν εντυπωσιακές τιμές. Μπορείτε να επωφεληθείτε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ


ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ