ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Coffee Island φυλλάδιο - τρέχουσες προσφορές

Προεπισκόπηση φυλλαδίου Προσφορά από το κατάστημα Coffee Island σε ισχύ από 09/10/2020

Προσφορά

09/10 - 23/10/2020

Coffee Island

Coffee Island προσφορές

Το ολόφρεσκο φυλλάδιο Coffee Island είναι εδώ για να σας γνωρίσει το πιο πασίγνωστο καφεκοπτείο όλης της Ελλάδας. Μόνο ένα ξεφύλλισμα του ηλεκτρονικού μας φυλλαδίου στην κατηγορία Άλλος είναι αρκετό για να αναπολήσετε τις απολαυστικές νότες του καφέ με τις αντίστοιχα απολαυστικές Coffee Island προσφορές, οι οποίες ισχύουν από τις 09/10/2020 και σας περιμένουν!

Δοκιμάστε τις πιο μεγάλες και ιδιαίτερες ποικιλίες καφέδων καθώς και ροφημάτων, κρύων και ζεστών, από το καλύτερο καφεκοπτείο της Ελληνικής αγοράς, Coffee Island. Μπείτε τώρα στο κατάλογο Coffee Island εδώ και βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Το Fylladiomat.gr άλλωστε είναι εδώ για να σας καθοδηγήσει στις πιο οικονομικές αγορές!

Καφεκοπτεία Coffee Island

Λίγοι είναι αυτοί που μπορούν να ισχυριστούν ότι προσφέρουν καινοτόμα και μοναδική εμπειρία στον κλάδο του καφέ. Το 1999 στην Πάτρα, μια ομάδα με όραμα κατάφερε να αλλάξει πραγματικά το πως βλέπουμε τον καφέ σήμερα. Τα Coffee Island σεβάστηκαν και φρόντισαν όλο το ταξίδι του καφέ, από την αρχική προμήθεια, την επιλογή των κατάλληλων κόκκων, την διαδικασία καβουρδίσματος μέχρι και την άλεση και εκχύλιση του καφέ από τις εκλεκτές μηχανές μέχρι και την μεταφορά τους στο ποτήρι του πελάτη. Το βασικότερο βήμα έγινε το 2006 όταν η εταιρεία Coffee Island ίδρυσε το δικό της roastery και στη συνέχεια δημιούργησαν νέες εγκαταστάσεις για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Ως εργασιακός χώρος όχι μόνο προσέφερε σοβαρή απασχόληση αλλά και την απαραίτητη εκπαίδευση για την σωστή λειτουργία όλων των καταστημάτων. Το ταξίδι της εταιρείας άλλαξε το πως βλέπουμε τον καφέ, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Ανοίχτηκαν στο Λονδίνο της Αγγλίας, στο Τορόντο του Καναδά αλλά και στην Κίνα και στο Ντουμπάι. 

Το concept των Coffee Island είναι ο συνδυασμός παραδοσιακού καφεκοπτείου με μοντέρνο espresso bar και με την υπηρεσία καφέ στο χέρι. Οι ανταγωνιστικές τιμές μέσω διάφορων προσφορών Coffee Island είτε αυτό είχε να κάνει με την συνεργασία με εξωτερικούς συνεργάτες μετατρέποντας το Coffee Island brand σε ένα franchise, είτε με τη συνεργασία με εταιρείες που δραστηριοποιούνταν σε μηχανήματα και εργαλεία καφέ, εκτόξευσαν την εταιρεία στην ελληνική αγορά. Αγαπητές από τον κόσμο είναι και οι εποχιακές και μη Coffee Island εκπτώσεις και οι προσφορές στα πακέτα καφέ αλλά και οι φιλικές τιμές σε καινούργιες ποικιλίες. Πέρα από το Coffee Island φυλλάδιο που σας παρέχουμε μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα www.coffeeisland.gr για περεταίρω πληροφορίες καθώς και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας των καφεκοπτείων Coffee Island και για την τοποθεσία του κάθε καταστήματος σε όλη την περιφέρεια της Ελλάδας από την Αθήνα και τον Πειραιά, μέχρι την Θεσσαλονίκη και πόλεις της βόρειας Ελλάδας, στο Ηράκλειο Κρήτης και σε πολλά νησιά όπως η Χίος, Λέσβος κλπ.

Coffee Island: οικονομία & απόλαυση

Ο καφές στην Ελλάδα έχει την μέγιστη αξία, η άριστη ποιότητα είναι ο πυλώνας του και οι Coffee Island προσφορές ήρθαν για να παντρέψουν αυτές τις αξίες με τον πιο προσιτό τρόπο. Με το φυλλάδιο Coffee Island Οκτώβριος 2020 θα βρείτε τις συγκλονιστικές τιμές, θα ανακαλύψετε καινούργιες ποικιλίες και φυσικά θα γνωρίσετε τα απίστευτα Home Barista προϊόντα που μπορούν να φέρουν τον καφέ των Coffee Island στο σπίτι σας, εκτός και αν τον παραγγείλετε πακέτο. Μπαίνοντας εδώ θα ανακαλύψετε όλα αυτά και ακόμα περισσότερα και αν θέλετε μπορείτε να συγκρίνετε τιμές τσεκάροντας και άλλα παρεμφερή καταστήματα όπως Tupperware, Ryanair, Orchestra, Mothercare, Manessis, Jumbo.

Φοβάστε ότι θα χάσετε τις προσφορές Coffee Island; Κάντε εγγραφή στη σελίδα μας Fylladiomat.gr τώρα και θα λαμβάνετε πάντα πρώτοι τους πιο ενημερωμένους και πρόσφατους καταλόγους με τον πιο εύκολο και άμεσο τρόπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ


ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ