ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Ryanair φυλλάδιο - τρέχουσες προσφορές

Προεπισκόπηση φυλλαδίου Ειδοποίηση από το κατάστημα Ryanair σε ισχύ από 03/06/2020

Ειδοποίηση

03/06 - 31/10/2020

Προεπισκόπηση φυλλαδίου Important Customer Notice από το κατάστημα Ryanair σε ισχύ από 18/05/2020

Important Customer Notice

18/05 - 20/06/2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ
Προεπισκόπηση φυλλαδίου Covid-19 από το κατάστημα Ryanair σε ισχύ από 20/04/2020

Covid-19

20/04 - 31/05/2020

Προεπισκόπηση φυλλαδίου Covid-19 από το κατάστημα Ryanair σε ισχύ από 06/04/2020

Covid-19

06/04 - 16/04/2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ
Προεπισκόπηση φυλλαδίου Ειδοποίηση από το κατάστημα Ryanair σε ισχύ από 24/03/2020

Ειδοποίηση

24/03 - 31/05/2020

Περισσότερα για τα φυλλάδια και τις προσφορές Ryanair

Ryanair προσφορές

Αν το επόμενο διάστημα πρόκειται να ταξιδέψετε κάπου στον κόσμο με τη Ryanair, αξίζει στην προετοιμασία του ταξιδιού σας να προσθέσετε και το ξεφύλλισμα του καταλόγου της! Περιλαμβάνει τις ειδικές προσφορές Ryanair που συνήθως βλέπετε όταν έχετε ήδη επιβιβαστεί στο αεροπλάνο, εδώ μπορείτε να δείτε τον τρέχον κατάλογο που κυκλοφόρησε 01/10/2020.

Σχετικά με τη Ryanair

H Ryanair ιδρύθηκε το 1985 και ξεκίνησε τη δραστηριότητά της με πτήσεις μεταξύ Λονδίνου και Ιρλανδίας. Σταδιακά, κέρδιζε την προτίμηση των επιβατών, όμως η προτίμηση αυτή δεν αποτυπωνόταν στα οικονομικά αποτελέσματα. Έτσι, στις αρχές του '90 έγινε στρατηγική στροφή προς τα χαμηλού κόστους εισιτήρια, των περιορισμό δωρεάν υπηρεσιών, την απουσία business class θέσεων και τη λειτουργία ενός μόνο τύπου αεροσκάφους. 

Τα επόμενα χρόνια η Ryanair ακολούθησε ανοδική πορεία, αύξησε δρομολόγια και συνέχισε την ίδια στρατηγική. Έτσι, σήμερα έχει καταφέρει να έχει ηγετική θέση στην Ευρώπη στον κλάδο των αεροπορικών εταιρειών. Επίσης, έχει αναδειχθεί ως η πιο οικολογική εταιρεία στην Ευρώπη. 

Η Ryanair εξυπηρετεί το επιβατικό κοινό της Ελλάδας από το 2000. Οι τιμές των εισιτηρίων της είναι πολύ ανταγωνιστικές, όμως περιλαμβάνουν τα απολύτως απαραίτητα και για ό,τι περισσότερο χρειαστεί ένας επιβάτης, υπάρχει επιπλέον κόστος (όπως πχ για μια μεγαλύτερη βαλίτσα ή η επιλογή συγκεκριμένης θέσης στο αεροσκάφος). 

Κατάλογος Ryanair

Οι περισσότεροι επιβάτες γνωρίζουν όλα τα παραπάνω, προνοούν, ταξιδεύουν χωρίς πολλές εκπλήξεις, και στη διάρκεια του ταξιδιού, έχουν τη δυνατότητα να ξεφυλλίσουν τον κατάλογο με τις ειδικές προσφορές Ryanair. Εκεί μπορούν να βρουν διάφορα προϊόντα σε καλές τιμές! 

Συγκεκριμένα, στον εν λόγω κατάλογο που βρίσκεται στο πίσω μέρος του καθίσματος κάθε επιβάτη, στο “διχτάκι”, υπάρχουν προσφορές Ryanair για είδη που καταναλώνονται εν πτήση αλλά όχι μόνο. Πιο αναλυτικά, εκεί εντοπίζεται το μενού που μπορείτε να παραγγείλετε, όπως ζεστά πιάτα, σάντουιτς, κρουασάν, κέικ, γλυκά αλλά και σνακ όπως σοκολάτες, πατατάκια. Στον ίδιο κατάλογο θα δείτε τις τιμές που έχουν τα κρύα και ζεστά ροφήματα, τα αναψυκτικά, τα οινοπνευματώδη όπως κρασί, μπύρα, βότκα, σαμπάνια. 

Πέραν αυτών όμως, μπορείτε επίσης να αγοράσετε κι άλλα πράγματα σε μοναδικές τιμές! Ειδικότερα, στον κατάλογο με τις ειδικές προσφορές Ryanair είναι πιθανό να εντοπίσετε το αγαπημένο σας άρωμα με μειωμένη τιμή, καθώς και εκπτώσεις σε καλλυντικά όπως κρέμες προσώπου, μέικ απ, μάσκαρες, κραγιόν κλπ. Είναι επίσης πιθανό να εντοπίσετε προσφορές σε wearables, φορτιστές, ρολόγια, είδη ταξιδιού, γυαλιά ηλίου, παιχνίδια κ.ά.

Προγραμματίστε τις αγορές σας και επωφεληθείτε

Μη χάσετε τις Ryanair προσφορές 2020! Φροντίστε να ενημερωθείτε πριν το ταξίδι σας και προγραμματίστε τις αγορές που θα κάνετε εν πτήση! Από το φαγητό που θέλετε μέχρι το αγαπημένο σας άρωμα σε μοναδική τιμή. Μπορείτε να ξέρετε από πριν τις τιμές και να επωφεληθείτε. 

Φυσικά, με το Fylladiomat.gr μπορείτε να ενημερώνεστε και για άλλες προσφορές που “τρέχουν” αυτή την περίοδο και όχι μόνο στον αέρα. Σας προτείνουμε να περιηγηθείτε στην σελίδα και στο κεντρικό μενού μας, ώστε να δείτε τις εταιρείες των οποίων έχουμε συγκεντρώσει τα φυλλάδια. Είμαστε σίγουροι ότι θέλετε να επωφελείστε από αγορές σε σούπερ μάρκετ, σε είδη άθλησης, σε είδη ομορφιάς και ρουχισμού! Στην κατηγορία Άλλος μπορείτε να δείτε και τα φυλλάδια των εταιρειών Tupperware, Orchestra, Mothercare, Manessis, Jumbo, Coffee Island.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ


ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ