Πλαισιο φυλλάδιο - τρέχουσες προσφορές

Τρέχοντα φυλλάδια εκστρατείας Πλαισιο για αυτήν την εβδομάδα Μην χάσετε καμία ειδική προσφορά.

Τρέχοντα φυλλάδια Πλαισιο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ
Προεπισκόπηση φυλλαδίου Summer 2020 από το κατάστημα Πλαισιο σε ισχύ από 16/06/2020

Summer 2020

16/06 - 30/06/2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Πλαίσιο

Πλαίσιο προσφορές

Τα φυλλάδια προσφορών της εταιρείας Πλαίσιο κυκλοφορούν ανά τακτά χρονικά διαστήματα αλλά δεν έχουν συγκεκριμένη περιοδικότητα (όπως για παράδειγμα μηνιαία ή εβδομαδιαία). Μπορείτε πολύ εύκολα να δείτε την εκάστοτε ισχύ τους μέσα από τη σελίδα μας. Στο πεδίο των φυλλαδίων, ακριβώς πάνω από το κουμπί «Προβολή φυλλαδίου» μπορείτε να δείτε την ακριβή διάρκεια, ώστε να βεβαιωθείτε πότε πρέπει να κάνετε τις αγορές σας για να προλάβετε τις μοναδικές Πλαίσιο προσφορές. Οι Πλαίσιο προσφορές του πιο πρόσφατου φυλλαδίου αφορούν το διάστημα 21/09/2020 - 15/10/2020. Ξεκινήστε τώρα το ξεφύλλισμα εδώ, επιλέξτε μέσα από την μεγάλη γκάμα προϊόντων που είναι σε προσφορά και επωφεληθείτε.

Η εταιρεία Πλαίσιο

Η εταιρεία Πλαίσιο είναι από τις πιο δημοφιλείς στην Ελλάδα, στο πεδίο της λιανικής πώλησης υπολογιστών, προϊόντων τεχνολογίας και ειδών γραφείου. Η ιστορία της ξεκινά το 1969 με ένα κατάστημα ειδών σχεδίου και χαρτοπωλείου, έκτασης μόλις 12 τ.μ., στην οδό Στουρνάρη 24 στα Εξάρχεια. Συνεχίζεται επιτυχημένα με το επόμενο μεγάλο βήμα να γίνεται το 1985, όταν η εταιρεία περνάει στον χώρο της Πληροφορικής. Τον αμέσως επόμενο χρόνο, κυκλοφορεί υπολογιστή με τη σφραγίδα της, υπό την επωνυμία Turbo-X. Στα χρόνια που ακολουθούν, ιδρύεται το ηλεκτρονικό της κατάστημα www.plaisio.gr, η εταιρεία μπαίνει στο Χρηματιστήριο, αποκτά εγκαταστάσεις στη Μαγούλα και επεκτείνεται διαρκώς.

Σήμερα, απασχολεί 1.500 εργαζόμενους. Διατηρεί το ηλεκτρονικό κατάστημα και 24 συνολικά φυσικά Πλαίσιο καταστηματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Πάτρα και Λάρισα. Τα φυσικά καταστηματα είναι ανοιχτά 09:00-21:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή και 09:00-20:00 το Σάββατο. Τις Κυριακές είναι κλειστά, με εξαίρεση εκείνες των εορταστικών περιόδων. 

Από τα Πλαίσιο καταστήματα μπορείτε να αγοράσετε χιλιάδες προϊόντα σε πολύ καλές τιμές. Συγκεκριμένα, υπολογιστές σταθερούς και φορητούς για κάθε ανάγκη, αξεσουάρ υπολογιστών όπως τσάντες ή θήκες, σκληρούς δίσκους, πληκτρολόγια, ποντίκια, ακουστικά, ηχεία, μικρόφωνα, εκτυπωτές, πολυμηχανήματα. Επίσης, στα Πλαίσιο καταστήματα θα βρείτε τηλεοράσεις, τηλέφωνα, φωτογραφικές μηχανές, κονσόλες παιχνιδιών, παιχνίδια, διάφορα gadgets, είδη χαρτοπωλείου και έπιπλα. Τέλος, πρόσφατα προστέθηκαν στην γκάμα προϊόντων της εταιρείας Πλαίσιο και οι λευκές συσκευές!

Επωφεληθείτε ψωνίζοντας από την Πλαίσιο

Κάθε κατάλογος Πλαίσιο περιλαμβάνει μοναδικές προσφορές που δεν πρέπει να χάσετε. Κάνοντας συνδρομή σε εμάς, διασφαλίζετε ότι δε θα σας ξεφύγει καμία από αυτές! Θα μαθαίνετε αμέσως για τα νέα φυλλάδια και έτσι θα μπορείτε να προγραμματίσετε έγκαιρα τις αγορές σας. 

Πλαίσιο εκπτώσεις 2020

Και το 2020 η εταιρεία Πλαίσιο τρέχει ενδιαφέρουσες προσφορές. Ο κατάλογος Πλαισιο τις έχει συγκεντρωμένες. Ο πιο προσφατος κατάλογος, Εσύ βάζεις την τέχνη στον καφέ, έχει διάρκεια 21/09/2020 - 15/10/2020. Ξεκινήστε το ξεφύλλισμα και εξοικονομήστε χρήματα κάνοντας τις αγορές σας σήμερα. 

Στην περίπτωση που ο τρέχων κατάλογος Πλαίσιο δεν έχει αυτό που αναζητάτε, μην ανησυχείτε. Εμείς, συγκεντρώνουμε τα φυλλάδια των μεγαλύτερων καταστημάτων για να μπορείτε τελικά να εντοπίσετε ό,τι επιθυμείτε, σε πολύ καλή τιμή. Αν ενδιαφέρεστε περισσότερο για ηλεκτρονικά είδη, τότε κάντε μια βόλτα στην κατηγορία Hλεκτρονικά και δείτε τους καταλόγους των εταιρειών: ΓΕΡΜΑΝΟΣ, Public, Media Markt, Kotsovolos.

Φυσικά, σε εμάς θα βρείτε και άλλα φυλλάδια προσφορών που μπορεί να σας φανούν ενδιαφέροντα. Σούπερ Μάρκετ, Σπίτι και Κήπος, Μόδα, Αθλητικα ή Υγεία και Καλλυντικά; Απλά επιλέξτε από το κεντρικό μενού της σελίδας μας και θα βρείτε τους πιο πρόσφατους καταλόγους προσφορών. Δε χρειάζεται να πάτε σε φυσικό κατάστημα! Έχετε όλα τα φυλλάδια συγκεντρωμένα, με ένα κλικ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ


ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ