Αβ Βασιλόπουλος - Tρέχουσες εβδομαδιαίες προσφορέσ

Τρέχοντα φυλλάδια εκστρατείας ΑΒ Βασιλόπουλος για αυτήν την εβδομάδα Μην χάσετε καμία ειδική προσφορά.

Τρέχοντα φυλλάδια ΑΒ Βασιλόπουλος

Προεπισκόπηση φυλλαδίου Προσφορά από το κατάστημα ΑΒ Βασιλόπουλος σε ισχύ από 24/09/2020

Προσφορά

24/09 - 30/09/2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ
Προεπισκόπηση φυλλαδίου Προσφορά από το κατάστημα ΑΒ Βασιλόπουλος σε ισχύ από 17/09/2020

Προσφορά

17/09 - 23/09/2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ
Προεπισκόπηση φυλλαδίου Προσφορά από το κατάστημα ΑΒ Βασιλόπουλος σε ισχύ από 10/09/2020

Προσφορά

10/09 - 16/09/2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

ΑΒ Βασιλόπουλος

ΑΒ προσφορές

Τα φυλλάδια προσφορών της αλυσίδας σούπερ μάρκετ AB Βασιλόπουλος κυκλοφορούν συνήθως σε εβδομαδιαία βάση. Μέσα από τη σελίδα μας, μπορείτε να τα ξεφυλλίζετε και να βλέπετε την ακριβή περίοδο ισχύς τους, ώστε να κάνετε έγκαιρα τις αγορές σας και να επωφελείστε. Το πιο πρόσφατο φυλλάδιο ΑΒ αφορά το διάστημα 24/09/2020 - 30/09/2020 και μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Νέες προσφορές στον κατάλογο των καταστημάτων ΑΒ Βασιλόπουλος

Για αυτή την εβδομάδα τα καταστήματα, ΑΒ Βασιλόπουλος έχουν ετοιμάσει εξαιρετικές προσφορές και εκπτώσεις. Μην διστάσετε να κάνετε τα ψώνια σας για αυτή την εβδομάδα στα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος. Μπορείτε να ξεφυλλίσετε το νέο φυλλάδιο εδώ για να ανακαλύψετε εξαιρετικές τιμές. Ο πιο πρόσφατος κατάλογος των καταστημάτων ΑΒ Βασιλόπουλος είναι σε ισχύ από 24/09/2020 - 30/09/2020. Ξεχωρίσαμε αυτές τις εξαιρετικές προσφορές από τον κατάλογο των καταστημάτων ΑΒ Βασιλόπουλος:

  • γάλα με 0.89€, η προσφορά υπάρχει διαθέσιμη στη σελίδα 11
  • τυρί με 8.65€, η προσφορά υπάρχει διαθέσιμη στη σελίδα 1
  • καφές με 3.59€, η προσφορά υπάρχει διαθέσιμη στη σελίδα 1
  • χυμός με 0.85€, η προσφορά υπάρχει διαθέσιμη στη σελίδα 11
  • κρασί με 5.30€, η προσφορά υπάρχει διαθέσιμη στη σελίδα 9
  • μήλα με 1.42€, η προσφορά υπάρχει διαθέσιμη στη σελίδα 2
  • μπανάνες με 1.29€, η προσφορά υπάρχει διαθέσιμη στη σελίδα 2
  • κρέας κοτόπουλου με 7.43€, η προσφορά υπάρχει διαθέσιμη στη σελίδα 4

Οι προσφορές δεν τελειώνουν εδώ! Μπορείτε να ξεφυλλίσετε τον κατάλογο των καταστημάτων ΑΒ Βασιλόπουλος και να κερδίσετε χρήματα. Εάν ψάχνετε προϊόντα που δεν υπάρχουν στα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος, μπορείτε να τσεκάρετε άλλα καταστήματα από την κατηγορία Σούπερ Μάρκετ, όπως για παράδειγμα Lidl, Market in, My market, Μασούτης, Γαλαξίας.

Η εταιρεία ΑΒ Βασιλόπουλος

Η ιστορία της ΑΒ Βασιλόπουλος, ξεκίνησε το 1939 όταν δύο αδέλφια άνοιξαν ένα μικρό παντοπωλείο στην Αθήνα. Με τη προτίμηση του κόσμου να είναι αδιαμφισβήτητη, αυτή η μικρή επιχείρηση αναπτύχθηκε περαιτέρω μέσα στα επόμενα χρόνια και το 1967 έγινε το μεγάλο βήμα: ιδρύθηκε η ΑΒ Βασιλόπουλος ΕΠΕ και εγκαινιάστηκε το πρώτο self service κατάστημα, στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου. Τότε ήταν που "γεννήθηκε" και το σλόγκαν "και του πουλιού το γάλα" που μέχρι σήμερα συνοδεύει την επωνυμία ΑΒ Βασιλόπουλος.

Τα χρόνια που ακολούθησαν συνεχίστηκε η δυναμική ανάπτυξη με την επέκταση του δικτύου καταστημάτων ενώ στις αρχές της δεκαετίας του '90 η εταιρεία έγινε μέλος της πολυεθνικής Delhaize με έδρα το Βέλγιο. Το 2016, με την συγχώνευση του ομίλου Delhaize με την Ahold, η οικογένεια της ΑΒ μεγάλωσε κι άλλο.

Σήμερα, η ΑΒ Βασιλόπουλος έχει περισσότερα από 500 καταστήματα ΑΒ στην Ελλάδα για κάθε ανάγκη. Για καταναλωτές που θέλουν να έχουν πολλές επιλογές σε μια τους επίσκεψη, υπάρχουν τα μεγάλα καταστήματα. Σε αυτή την κατηγορία καταστημάτων, ξεχωρίζει το mega κατάστημα της εταιρείας στην Εθνική, έκτασης 3.5000 τ.μ. αλλά επίσης το "πράσινο" ΑΒ κατάστημα στη Σταμάτα, που εγκαινιάστηκε το 2010. Εξοικονομεί ενέργεια έως και 40% σε σχέση με τα συμβατικά καταστήματα, διαθέτει καρότσια από πλαστικό που έχει ανακυκλωθεί αλλά και σταθμό φόρτωσης ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Για καταναλωτές που θέλουν να κάνουν γρήγορα τα καθημερινά τους ψώνια, η αλυσίδα διαθέτει τα AB city και τα AB Shop&Go που είναι ουσιαστικά μικρά σούπερ μάρκετ πόλης. Επίσης, υπάρχουν και τα AB Food Market στα οποία ο καταναλωτής μπορεί να βρει μόνο τρόφιμα και ποτά.

Το ωράριο λειτουργίας ποικίλει, ανάλογα τον τύπο του καταστήματος, γι' αυτό πριν την επίσκεψή σας είναι σημαντικό να κάνετε σχετικό έλεγχο.

Πέραν των φυσικών καταστημάτων, η ΑΒ Βασιλόπουλος διαθέτει και ηλεκτρονικό κατάστημα από το 2014, το ΑΒ click2shop www.ab.gr. Οι καταναλωτές μπορούν να κάνουν ηλεκτρονικά τις αγορές τους και να επιλέξουν ώρα και μέρα παράδοσης!

Με τις ΑΒ Βασιλόπουλος προσφορές, βγαίνετε κερδισμένοι

Στα καταστήματα της ΑΒ θα βρείτε τρόφιμα, ποτά, είδη προσωπικής περιποίησης, καθαριστικά, χαρτικά, είδη για κατοικίδια και πολλά άλλα, σε ανταγωνιστικές τιμές. Κοιτώντας τις ΑΒ προσφορές που τρέχουν καθε εβδομάδα, μπορείτε να εξοικονομείτε χρήματα σε σταθερή βάση! Ακόμα περισσότερα προνόμια θα έχετε αν φροντίσετε να αποκτήσετε και την κάρτα AB plus ++. Μπορείτε να συγκεντρώνετε πόντους, να συμμετέχετε σε διαγωνισμούς και να επωφελείστε από συνεργασίες της αλυσίδας με άλλες εταιρείες. 

Αν πάντως τύχει να μη βρείτε τα προϊόντα που θέλετε στο τρέχον φυλλάδιο ΑΒ, μπορείτε μέσα από τη σελίδα μας να τα αναζητήσετε σε φυλλάδια προσφορών άλλων αλυσίδων σούπερ μάρκετ. Επιλέξτε την κατηγορία Σούπερ Μάρκετ για να δείτε τις προσφορές που έχουν οι εταιρείες ΚΡΗΤΙΚΟΣ, Γαλαξίας, The Mart, My market, Market in, Lidl, Bazaar.

Και φυσικά, το ξεφύλλισμα δε σταματά εδώ. Ψάχνετε προσφορές σε ηλεκτρονικά είδη, έπιπλα, ρούχα, καλλυντικά κλπ; Ρίξτε μια ματιά στο κεντρικό μενού της σελίδας μας και εντοπίστε το φυλλάδιο προσφορών που σας ενδιαφέρει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ


ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ