ΚΡΗΤΙΚΟΣ φυλλάδιο - τρέχουσες προσφορές

Τρέχοντα φυλλάδια εκστρατείας ΚΡΗΤΙΚΟΣ για αυτήν την εβδομάδα Μην χάσετε καμία ειδική προσφορά.

Τρέχοντα φυλλάδια ΚΡΗΤΙΚΟΣ

Προεπισκόπηση φυλλαδίου Ειδοποίηση από το κατάστημα ΚΡΗΤΙΚΟΣ σε ισχύ από 11/06/2020

Ειδοποίηση

11/06 - 30/09/2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

ΚΡΗΤΙΚΟΣ

Προσφορές ΚΡΗΤΙΚΟΣ

Τα σούπερ μάρκετ ΚΡΗΤΙΚΟΣ, έχουν κάθε τόσο ενδιαφέρουσες εκπτώσεις για τους καταναλωτές. Αν θέλετε κι εσείς να κάνετε τα ψώνια σας εξοικονομώντας όσα περισσότερα χρήματα γίνεται, αξίζει να παρακολουθείτε τις προσφορές ημέρας ΚΡΗΤΙΚΟΣ. Αλλά φυσικά, περισσότερες προσφορές, μπορείτε να βρείτε εδώ, στο πιο πρόσφατο φυλλάδιο ΚΡΗΤΙΚΟΣ - «Φυλλάδιο Προσφορών». Σημειώστε ότι ισχύει την περίοδο 24/09/2020 - 30/09/2020, οπότε προγραμματίστε ανάλογα τις αγορές σας!

Σχετικά με τα ΚΡΗΤΙΚΟΣ σούπερ μάρκετ

Η ιστορία των σούπερ μάρκετ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ξεκινάει γύρω στο 1948, στην Αίγινα. Τότε, ο Ανδρέας Κρητικός, δημιούργησε ένα παντοπωλείο θέλοντας να καλύψει τις ανάγκες της περιοχής. Η ανταπόκριση της τοπικής κοινωνίας ήταν μεγάλη και έτσι επέκτεινε τη δραστηριότητά του στο νησί. Η επιχείρηση έγινε οικογενειακή και το 1983 το πρώτο μεγάλο κατάστημα ΚΡΗΤΙΚΟΣ άνοιξε στην Αίγινα. 

Το 2000, έγινε το επόμενο βήμα και 5 συνολικά σούπερ μάρκετ άνοιξαν στον Αργοσαρωνικό. Η συνέχεια έχει ίδρυση του κέντρου διανομής και αποθήκευσης στη Μαγούλα, εξαγορές και νέα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. 

Σήμερα, η εταιρεία είναι μέλος του Ελληνικού Όμιλος Αλυσίδων Σούπερ Μάρκετ (ΕΛΟΜΑΣ) και λειτουργεί περισσότερα από 250 σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα, στα οποία απασχολούνται περισσότερα από 2.500 άτομα. 

Επίσης, διατηρεί και ηλεκτρονικό κατάστημα www.kritikos-sm.gr, μέσα από το οποίο μπορούν οι καταναλωτές να κάνουν εύκολα και γρήγορα τις αγορές τους. 

Προϊόντα

Στα καταστήματα ΚΡΗΤΙΚΟΣ μπορείτε να βρείτε ό,τι χρειάζεστε για να καλύψετε τις καθημερινές σας ανάγκες. Ειδικότερα, υπάρχουν χιλιάδες προϊόντα διαθέσιμα στις κατηγορίες: Μαναβική, Φρέσκο κρέας, Αλλαντικά, Τυροκομικά, Γαλακτοκομικά, Είδη Ψυγείου, Κατάψυξη, Παντοπωλείο, Κάβα, Προσωπική Φροντίδα, Βρεφικά, Καθαριότητα, Οικιακή Χρήση, Pet Shop, Bιολογικά. 

Κάρτα προνομίων

Η επιβράβευση των πιστών πελατών της αλυσίδας, γίνεται μέσα από την κάρτα προνομίων CLUB CARD. Μπορεί να εκδοθεί δωρεάν και πανεύκολα τόσο σε ένα φυσικό κατάστημα όσο και μέσω της εφαρμογής για κινητά ΚΡΗΤΙΚΟΣ. Αφού εκδοθεί, ο καταναλωτής μπορεί να ξεκινήσει τις αγορές του και να τη χρησιμοποιεί κάθε φορά στο ταμείο ώστε να “γεμίζει”. Οι πόντοι αυτοί εξαργυρώνονται με τη μορφή έκπτωσης σε επόμενο λογαριασμό ή με την απόκτηση προϊόντων εντελώς δωρεάν. Επίσης, οι κάτοχοι CLUB CARD απολαμβάνουν ειδικές προσφορές ΚΡΗΤΙΚΟΣ ενώ μπορούν να συμμετέχουν σε κληρώσεις και διαγωνισμούς επιβράβευσης.

Βγείτε κερδισμένοι ψωνίζοντας από τα σούπερ μάρκετ ΚΡΗΤΙΚΟ

Με τις προσφορές ΚΡΗΤΙΚΟΣ μπορείτε να εξοικονομείτε χρήματα, σε καθημερινή βάση. Επομένως, δεν έχετε παρά να επισκέπτεστε σε τακτική βάση το Fylladiomat.gr ώστε να μη χάνετε κανένα φυλλάδιο ΚΡΗΤΙΚΟΣ με ασυναγώνιστες τιμές. Φυσικά, μπορείτε να εγγραφείτε και στις ενημερώσεις μας ώστε να λαμβάνετε στο e-mail σας σχετικές ειδοποιήσεις. 

Σε περίπτωση που θέλετε να μειώσετε τις πιθανότητες να χάσετε κάποια καλή προσφορά σε προϊόντα της κατηγορίας Σούπερ Μάρκετ, σας προτείνουμε να ξεφυλλίσετε και τα φυλλάδια άλλων εταιρειών. Επιχειρήσεις όπως Γαλαξίας, ΑΒ Βασιλόπουλος, The Mart, My market, Market in, Lidl, Bazaar έχουν σίγουρα επιφυλάξει κάτι καλό για εσάς και τους καταναλωτές τους ευρύτερα και αυτή την περίοδο. 

Τέλος, μη ξεχνάτε ότι στη σελίδα μας φιλοξενούμε τα φυλλάδια προσφορών μεγάλων εταιρειών άλλων κλάδων. Πλοηγηθείτε στο κεντρικό μενού μας και θα δείτε ότι σας περιμένουν εξαιρετικές προσφορές σε αθλητικά είδη, είδη τεχνολογίας, μόδα, καλλυντικά! Εμείς φροντίζουμε ώστε να φτάνουν στην “πόρτα” σας όλες οι ενδιαφέρουσες προσφορές, ώστε να μην ταλαιπωρείστε και να ενημερώνεστε από την άνεση του σπιτιού σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ


ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ