ΚΡΗΤΙΚΟΣ Φυλλάδιο -- BLACK FRIDAY 2019 | Προσφορές
8 ημέρες 15:08:30
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

ΚΡΗΤΙΚΟΣ φυλλάδιο - τρέχουσες προσφορές + BLACK FRIDAY

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Περισσότερα για τα φυλλάδια και τις προσφορές ΚΡΗΤΙΚΟΣ

Προσφορές προσαρμοσμένες στις ανάγκες των καταναλωτών - ένας ακόμη λόγος για τον οποίον η ΚΡΗΤΙΚΟΣ είναι τόσο δημοφιλής στους Έλληνες καταναλωτές. Δεν αποτελεί έκπληξη ότι βρίσκεται στην κατηγορία Σούπερ Μάρκετ. Για πληροφορίες σχετικά με τις ώρες λειτουργίας των επιμέρους τμημάτων της εταιρίας, μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα www.kritikos-sm.gr. Η ΚΡΗΤΙΚΟΣ έγινε γνωστή λόγω των συχνών ειδικών προσφορών της. Οι πιο πρόσφατες προσφορές είναι διαθέσιμες εδώ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ. Μήπως δεν βρήκατε αυτό που ψάχνατε; Μην απογοητεύεστε, βρείτε ελκυστικές προσφορές σε παρόμοια καταστήματα όπως Bazaar, Lidl, Market in, My market, The Mart, ΑΒ Βασιλόπουλος, Γαλαξίας, Μασούτης. Εάν κάνετε εγγραφή ως συνδρομητής δεν θα χάνετε ποτέ καμία ειδική προσφορά από την ΚΡΗΤΙΚΟΣ.

Μείνετε ενημερωμένοι για όλες τις εκπτώσεις της ΚΡΗΤΙΚΟΣ. Οι τελευταίες προσφορές- ΚΡΗΤΙΚΟΣ φυλλάδιο - τρέχουσες προσφορές + BLACK FRIDAY τρέχουν ακόμη! Η ιστοσελίδα Fylladiomat.gr νοιάζεται για τα χρήματα και τον χρόνο σας. Η οικονομία είναι το παν!

ΚΡΗΤΙΚΟΣ BLACK FRIDAY

Η Black Friday 2019 είναι εδώ! Τα καταστήματα ΚΡΗΤΙΚΟΣ συνηθίζουν να προσφέρουν ασυναγώνιστες προσφορές στην εκπτωτική περίοδο της Black Friday. Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τα καταστήματα ΚΡΗΤΙΚΟΣ στο φυλλάδιο ""ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ"" που είναι σε ισχύ από 14/11/2019. Μην χάνετε καμία απ’ αυτές! Οι Black Friday εκπτώσεις ΚΡΗΤΙΚΟΣ 2019 είναι εδώ! Γλιτώστε χρήματα μαζί μας! Εάν ανυπομονείτε για τις ειδικές αυτές εκπτώσεις, ετοιμαστείτε να κάνετε τα ψώνια σας και να τσεκάρετε τα πιο πρόσφατα φυλλάδια για την Black Friday! Εκπτώσεις δεν υπάρχουν μόνο στην κατηγορία ""Σούπερ Μάρκετ"" αλλά σε μια μεγάλη γκάμα καταστημάτων που μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ


ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ