Η Black Friday 2019 έρχεται και φέτος στην Ελλάδα με ιδιαίτερα ασυναγώνιστες εκπτώσεις και προσφορές! Η Παρασκευή των εκπτώσεων πέφτει φέτος στις 29 Νοεμβρίου και ήδη τα καταστήματα λιανικής προετοιμάζονται πυρετωδώς για τις εκπτώσεις σε χιλιάδες προϊόντα και υπηρεσίες. Η Black Friday ή ελληνιστί “Μαύρη Παρασκευή” έρχεται στην Ελλάδα με χιλιάδες καταναλωτές να την προσμένουν πως και πως για να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους σε χαμηλότερες τιμές και υπό καθεστώς εκπτώσεων. 

Πότε πέφτει Black Friday;

Στην χώρα μας η ιδιαίτερη αυτή ημέρα πέφτει στις 29 Νοεμβρίου ωστόσο εκατοντάδες καταστήματα που συμμετέχουν με εκπτώσεις και προσφορές ξεκινούν νωρίτερα να διαθέτουν στην αγορά προϊόντα τεχνολογίας, ρούχα, είδη σπιτιού, υπηρεσίες και πάσης φύσεως αγαθά και προϊόντα σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

Μάλιστα η “Μαύρη Παρασκευή”, που μόνο μαύρη δεν είναι καθώς σκορπά χαρά σε χιλιάδες καταναλωτές, διαρκεί κάτι παραπάνω στην Ελλάδα. Συνήθως και μετά την προκαθορισμένη ημερομηνία η Black Friday συνεχίζεται για μερικές ημέρες ακόμη, δίνοντας τη δυνατότητα σε όσους δεν πρόλαβαν να κάνουν τις αγορές τους. Οι προσφορές της Black Friday 2019 είναι φυσικά διαθέσιμες και στο fylladiomat.gr όπου μπορείτε να βρείτε δεκάδες διαφορετικά καταστήματα και όλες τις εκπτώσεις που ετοιμάζουν φέτος για την “Μαύρη Παρασκευή” των εκπτώσεων. 

Ποια είναι η Black Friday;

H Black Friday των εκπτώσεων ξεκίνησε από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και λόγω της ιδιαίτερα μεγάλης αποδοχής που γνώρισε στο καταναλωτικό κοινό, επεκτάθηκε πολύ γρήγορα και σε άλλες χώρες. Σήμερα, αποτελεί μια μεγάλη γιορτή για τα καταστήματα και τους καταναλωτές, με τα πρώτα να επιδίδονται σε μια σειρά από σημαντικές εκπτώσεις και προσφορές και τους δεύτερους να έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν προϊόντα αλλά και υπηρεσίες σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Έτσι τόσο οι καταναλωτές όσο και οι επιχειρήσεις βγαίνουν κερδισμένοι, με τους πρώτους να ψωνίζουν οικονομικά και τις δεύτερες να σημειώνουν σημαντικούς τζίρους και κέρδη. Κάτι αντίστοιχο αναμένεται να συμβεί και στη Μαύρη Παρασκευή 2019 η οποία καταφθάνει με βήμα ταχύ

Στην Ελλάδα, όπως και σε όλες τις χώρες, η ημερομηνία της Black Friday είναι συνήθως σταθερή μέσα στον Νοέμβριο. Ωστόσο στη χώρα μας δεν αποτελεί περίοδο διακοπών όπως σε χώρες του εξωτερικού. Πέφτει ωστόσο κοντά με τις Φθινοπωρινές εκπτώσεις οι οποίες ξεκινούν στις αρχές του Νοέμβρη και διαρκούν δύο περίπου εβδομάδες. Τέτοιες εκπτώσεις αλλά και προσφορές μπορεί κανείς να βρει καθημερινά και στο fylladiomat.gr όπου φιλοξενούνται οι προσφορές από δεκάδες επιχειρήσεις (όπως ο Κοtsovolos, ο Vicko ή ο Leroy Μerlin).

Η Black Friday ωστόσο αναμένεται και φέτος να είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Πολύ γνωστές αλυσίδες καταστημάτων, εμπορικό κέντρα αλλά και εκατοντάδες άλλα καταστήματα συμμετέχουν και φέτος στην Ελλάδα στην “Μαύρη Παρασκευή” και προσφέρουν εκπτώσεις που ξεπερνούν το 50%, το 60% ακόμη και το 80%. Οι Έλληνες καταναλωτές φυσικά γνωρίζουν πολύ καλά ποια είναι η Black Friday κάθε χρόνο περιμένουν με ανυπομονησία την ιδιαίτερη αυτή εκπτωτική περίοδο. 

Έρχεται η Black Friday 2019: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Post navigation