Η Black Friday 2020 έρχεται και φέτος στην Ελλάδα με ιδιαίτερα ασυναγώνιστες εκπτώσεις και προσφορές!

Ούτε η πανδημία του κοροναϊού ακόμα ήταν ικανή να σταματήσει τις προσφορές: Η Παρασκευή των εκπτώσεων πέφτει φέτος στις 27 Νοεμβρίου και ήδη τα καταστήματα λιανικής αλλά και τα ηλεκτρονικά καταστήματα προετοιμάζονται πυρετωδώς για τις εκπτώσεις σε χιλιάδες προϊόντα και υπηρεσίες. Η Black Friday ή ελληνιστί “Μαύρη Παρασκευή” έρχεται στην Ελλάδα με χιλιάδες καταναλωτές να την προσμένουν πώς και πώς για να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους σε χαμηλότερες τιμές και υπό καθεστώς εκπτώσεων.

Πότε είναι η Black Friday;

Στην χώρα μας η ιδιαίτερη αυτή ημέρα πέφτει κάθε τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου και φέτος η ημερομηνία Black Friday είναι στις 27 Νοεμβρίου. Ωστόσο εκατοντάδες καταστήματα που συμμετέχουν με εκπτώσεις και προσφορές ξεκινούν νωρίτερα να διαθέτουν στην αγορά προϊόντα τεχνολογίας, ρούχα, είδη σπιτιού, υπηρεσίες και πάσης φύσεως αγαθά και προϊόντα σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

Μάλιστα η “Μαύρη Παρασκευή”, που μόνο μαύρη δεν είναι καθώς σκορπά χαρά σε χιλιάδες καταναλωτές, διαρκεί κάτι παραπάνω στην Ελλάδα. Συνήθως και μετά την προκαθορισμένη ημερομηνία η Black Friday συνεχίζεται για μερικές ημέρες ακόμη, δίνοντας τη δυνατότητα σε όσους δεν πρόλαβαν να κάνουν τις αγορές τους. Οι προσφορές της Black Friday 2020 είναι φυσικά διαθέσιμες και στο fylladiomat.gr όπου μπορείτε να βρείτε δεκάδες διαφορετικά καταστήματα και όλες τις εκπτώσεις που ετοιμάζουν φέτος για την “Μαύρη Παρασκευή” των εκπτώσεων.

Ποια είναι η Black Friday;

H Black Friday των εκπτώσεων ξεκίνησε από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και λόγω της ιδιαίτερα μεγάλης αποδοχής που γνώρισε στο καταναλωτικό κοινό, επεκτάθηκε πολύ γρήγορα και σε άλλες χώρες. Σήμερα, αποτελεί μια μεγάλη γιορτή για τα καταστήματα και τους καταναλωτές, με τα πρώτα να επιδίδονται σε μια σειρά από σημαντικές εκπτώσεις και προσφορές και τους δεύτερους να έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν προϊόντα αλλά και υπηρεσίες σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Έτσι τόσο οι καταναλωτές όσο και οι επιχειρήσεις βγαίνουν κερδισμένοι, με τους πρώτους να ψωνίζουν οικονομικά και τις δεύτερες να σημειώνουν σημαντικούς τζίρους και κέρδη. Κάτι αντίστοιχο αναμένεται να συμβεί και στη Μαύρη Παρασκευή 2020 η οποία καταφθάνει με βήμα ταχύ

Στην Ελλάδα, όπως και σε όλες τις χώρες, η ημερομηνία της Black Friday είναι συνήθως σταθερή μέσα στον Νοέμβριο. Ωστόσο στη χώρα μας δεν αποτελεί περίοδο διακοπών όπως σε χώρες του εξωτερικού. Πέφτει όμως κοντά με τις Φθινοπωρινές εκπτώσεις οι οποίες ξεκινούν στις αρχές του Νοέμβρη και διαρκούν δύο περίπου εβδομάδες. Τέτοιες εκπτώσεις αλλά και προσφορές μπορεί κανείς να βρει καθημερινά και στο Fylladiomat.gr όπου φιλοξενούνται οι προσφορές από δεκάδες επιχειρήσεις (όπως ο Κοtsovolos, ο Vicko ή ο Leroy Μerlin).

Πώς θα είναι το 2020;

Η Black Friday αναμένεται ειδικά φέτος να είναι κάτι τελείως διαφορετικό και πρωτόγνωρο. Ο κοροναϊός και τα νέα μέτρα προστασίας αλλάζουν τα δεδομένα και όσον αφορά τις εκπτώσεις. Οι αγορές στα φυσικά καταστήματα θα γίνονται υποχρεωτικά με τη χρήση μάσκας και με περιορισμό του αριθμού των ατόμων που θα μπορούν να εισέρχονται σε κάθε κατάστημα. Αυτό σημαίνει ότι όσοι επιλέξουμε να βγούμε στην αγορά θα πρέπει να εξολπιστούμε με υπομονή αφού οι ουρές θα είναι σίγουρα μεγάλες.

Από την άλλη πλευρά αυτό θα κάνει σίγουρα πολλούς καταναλωτές να προτιμήσουν για φέτος τα ηλεκτρονικά καταστήματα που εξασφαλίζουν τις απαραίτητες αποστάσεις και μας διευκολύνουν αφού μπορούμε να ψωνίσουμε ό,τι χρειαζόμαστε από την άνεση του καναπέ μας. 

Με την πανδημία του COVID19 και την καραντίνα πολλά καταστήματα ετοιμάζουν μεγάλες εκπτώσεις προκειμένου να δελεάσουν τους καταναλωτές σε αγορές. Το καταναλωτικό κοινό πέρασε ένα μεγάλο διάστημα ιδιαίτερα μαγκωμένο. Ο μέσος Έλληνας καταναλωτής αυτή την περίοδο δύσκολα θα ανοίξει το πορτοφόλι για σπατάλες και αυτό οι έμποροι το γνωρίζουν.

Έτσι είναι προετοιμασμένοι με μεγάλες προσφορές και εκπτώσεις να προσελκύσουν το ενδιαφέρον του κόσμου και να αυξήσουν την κίνηση στα καταστήματά τους. Πολύ γνωστές αλυσίδες καταστημάτων, εμπορικά κέντρα αλλά και εκατοντάδες άλλα καταστήματα συμμετέχουν και φέτος στην Ελλάδα στην “Μαύρη Παρασκευή” και προσφέρουν εκπτώσεις που ξεπερνούν το 50%, το 60% ακόμη και το 80%. Οι Έλληνες καταναλωτές φυσικά γνωρίζουν πολύ καλά ποια είναι η Black Friday κάθε χρόνο περιμένουν με ανυπομονησία την ιδιαίτερη αυτή εκπτωτική περίοδο.

Με ή χωρίς κοροναϊό λοιπόν η Black Friday 2020 θα έρθει και φέτος και μάλιστα σύντομα. Όλοι την περιμένουμε πώς και πώς για να κάνουμε τις αγορές μας στις προσφορές! 

Έρχεται η Black Friday 2020: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Post navigation