Ο Κωτσόβολος ετοιμάζει για τη Black Friday 2020 εκπτώσεις που όμοιές τους δεν έχετε ξαναδεί. Τι αξίζει να αγοράσουμε και τι δεν πρέπει να λείπει από την λίστα για αγορές Black Friday ώστε να βγούμε κερδισμένοι από τις φετινές μας αγορές προσφορών;

Ο Κωτσόβολος μας έχει συνηθίσει σε καλές προσφορές όλη τη χρονιά. Δεκαήμερα εκπτώσεων και περίοδοι ειδικών τιμών είναι συχνά για τη μεγάλη αλυσίδα των 93 καταστημάτων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών και του πάντα ενημερωμένου ηλεκτρονικού καταστήματος με τις online προσφορές. Ας δούμε όμως πιο αναλυτικά τι πρέπει να προσέξουμε στο φετινό Black Friday ώστε να εκμεταλλευτούμε όλες τις προσφορές!

Εκπτώσεις σε νέα προϊόντα τεχνολογίας Κωτσόβολος

Οι νέες τεχνολογίες κάνουν τις συσκευές έξυπνες αλλά και οικονομικές. Τηλεοράσεις 4Κ, κλιματιστικά που καθαρίζουν την ατμόσφαιρα του σπιτιού μας, ηλεκτρικές συσκευές όπως πλυντήρια, κουζίνες και ψυγεία Α+++ φιλικότερα προς το περιβάλλον που καταναλώνουν ελάχιστη ενέργεια και μας κάνουν οικονομία στον μηνιαίο λογαριασμό ρεύματος είναι προϊόντα που αξίζει τον κόπο να κυνηγήσουμε και τα βρίσκουμε όλα σε τρομερές τιμές. Ήδη ο Κωτσόβολος μας προσφέρει εκπτώσεις της τάξης του 30% και στο φετινό Black Friday οι εκπτώσεις πραγματικά αναμένεται να σπάσουν τα κοντέρ! 

Παράλληλα δημοφιλείς γίνονται τα τελευταία χρόνια συσκευές που κάνουν την καθημερινότητά μας πιο εύκολη. Πρόκειται για τις μοναδικές σκούπες ρομπότ που κρατούν το σπίτι μας καθαρό χωρίς εμείς να κουραστούμε καθόλου αλλά και ένα πλυντήριο πιάτων που θα μας γλιτώσει από μια καθημερινή δουλειά που κανείς μας δεν απολαμβάνει. Σίγουρα συμφέρουν να τις αγοράσουμε τώρα που οι εκπτώσεις Κωτσόβολος 2020 για την Μαύρη Παρασκευή θα κάνουν τις τιμές τους πραγματικά δελεαστικές.

Στις Kotsovolos Black Friday 2020 εκπτώσεις μπορούμε για παράδειγμα να βρούμε την Rowenta RR7126 Extreme Ρομποτική Σκούπα στην πιο χαμηλή τιμή της αγοράς με 50% από € 379.00 στα € 189.90! Είναι ένα δώρο στον εαυτό μας λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων που σίγουρα το αξίζουμε!

Απόσυρση συσκευών

Ο Κωτσόβολος πρωτοπόρος στην κατεύθυνση της πράσινης οικονομίας και της προστασίας του περιβάλλοντος έχει καθιερώσει τη γνωστή σε όλους πλέον απόσυρση συσκευών. Με την απόσυρση συσκευών του Κωτσόβολου μπορούμε να ανταλλάξουμε παλιές συσκευές μας για κουπόνια δωροεπιταγών που θα χρησιμοποιήσουμε στη συνέχεια για να αγοράσουμε τα καινούρια προϊόντα που επιθυμούμε.

Έτσι αν έχουμε στο σπίτι μας παλιές ηλεκτρικές συσκευές όπως κλιματιστικά, κουζίνες, πλυντήρια, ψυγεία αλλά και ηλεκτρονικές συσκευές όπως τηλεοράσεις, κινητά, λάπτοπ ή τάμπλετ, μπορούμε αντί να τα αφήνουμε να σκονίζονται και να μας πιάνουν χώρο, να τα δώσουμε στον Κωτσόβολο και να επωφεληθούμε της προσφοράς που μας προσφέρει, με κουπόνια δωροεπιταγών των 50 ή 100 ευρώ! Έτσι βγαίνουμε τριπλά κερδισμένοι αφού κερδίζουμε χώρο και χρήμα ενώ παράλληλα προστατεύουμε το περιβάλλον! 

Η Black Friday 2020 έρχεται στον Κωτσόβολο με μεγάλες προσφορές! Μπείτε τώρα και βρείτε όλες τις ηλεκτρικές συσκευές και τα προϊόντα νέας τεχνολογίας που χρειάζεστε στις πιο απίθανες τιμές της αγοράς!

Black Friday 2020 στον Κωτσόβολο : Τι να περιμένουμε από τη νούμερο 1 αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών της χώρας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Post navigation