Admiral, η γνωστή αλυσίδα αθλητικών ειδών προχωρά και φέτος σε κατάρρευση τιμών για την Black Friday 

Από τη μεγάλη γιορτών των εκπτώσεων, δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει ούτε φέτος η Admiral, η γνωστή αλυσίδα αθλητικών ειδών. Παρά το γεγονός πως τα ρούχα και τα είδη άθλησης και υπόδησης που μπορεί να βρει κανείς στα καταστήματα Admiral είναι όλο το χρόνο σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές, η Black Friday 2019 στα Admiral φαίνεται πως δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Φέτος μπορείς να βρεις φούτερ, και ζακέτες, αθλητικά και casual παπούτσια καθώς και μπουφάν σε εκπτώσεις που κυμαίνονται από -30% έως και -50%. 

Στη μισή τιμή 

Στα Admiral μπορεί κανείς να βρει ζακέτες, μπουφάν, πουλόβερ, αθλητικές φόρμες και τσάντες, κάλτσες, εσώρουχα, μπλούζες και παντελόνια σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και σε εξαιρετική ποιότητα. Στα καταστήματα Admiral ωστόσο η Black Friday 2019 είναι το κάτι άλλο. Εκπτώσεις -30% και -50% σε μεγάλη γκάμα προϊόντων περιμένουν τους καταναλωτές και φέτος με την γνωστή αλυσίδα αθλητικών ειδών να προχωρά σε ασυναγώνιστες προσφορές.

Στο Fylladiomat μπορεί κανείς να βρει όλες τις προσφορές που είναι ισχύ και τρέχουν για τα καταστήματα Admiral και φυσικά να κάνει έξυπνες και οικονομικές αγορές. Εάν ψάχνεις φούτερ και ζακέτες με έκπτωση -30% τότε τα καταστήματα Admiral είναι αυτά που πρέπει να επισκεφθείς στην Black Friday 2019. 

Εάν αγαπάς το τρέξιμο, σου αρέσει να πηγαίνεις βόλτες στη φύση και να επιχειρείς αναβάσεις σε βουνά ή εάν απλά αγαπάς το casual look και ψάχνεις τρόπο να εξοικονομήσεις χρήματα αλλά να ντυθείς άνετα και μοντέρνα, τότε η Black Friday στα Admiral είναι αυτό που αναζητάς. Κάνε έγκαιρα την έρευνά αγοράς στο στο Fylladiomat.gr και βρες όλες τις προσφορές και εκπτώσεις της γνωστής αλυσίδας αθλητικών ειδών. Επίλεξε μέσα από μια μεγάλα γκάμα προϊόντων και βρες το σωστό μέγεθος και το κατάλληλο προϊόν που θα απογειώσει το στυλ σου. Στα καταστήματα Admiral μπορεί κανείς να βρει αθλητικά είδη για άντρες, γυναίκες αλλά και παιδιά και έτσι μια ολόκληρη οικογένεια μπορεί να ντυθεί έξυπνα και κυρίως οικονομικά.

Η φετινή Black Friday είναι ιδανική εποχή για να πραγματοποιήσεις τις αγορές σου στα καταστήματα Admiral. Πρόλαβε εκπτώσεις που ξεκινούν από -30% και αγγίζουν το -50% και ψώνισε νωρίτερα τα δώρα σου για τα φετινά Χριστούγεννα. Μην αφήνεις τέτοια ευκαιρία να πάει χαμένη.

Black Friday 2019: Τα Admiral ανακοίνωσαν μεγάλες εκπτώσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Post navigation