Η Black Friday 2019 πλησιάζει και ήδη οι μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων τεχνολογίας έχουν ανακοινώσει μεγάλες προσφορές και εκπτώσεις. Ελέγξτε τις πρώτα! 

Σε ρυθμούς Black Friday κινούνται ήδη οι μεγαλύτερες αλυσίδες καταστημάτων τεχνολογίας στην Ελλάδα, γνωρίζοντας ότι οι καταναλωτές περιμένουν πως και πως να ψωνίσουν τα αγαπημένα τους είδη σε χαμηλές τιμές. Η Black Friday έχει πλέον καθιερωθεί και στην χώρα μας και κάθε χρόνο ολοένα και περισσότερα καταστήματα βγάζουν ασυναγώνιστες προσφορές για αυτή την περίοδο, προσελκύοντας τους καταναλωτές. Στην Ελλάδα, όπως προκύπτει από τα στατιστικά στοιχεία για το 2018, τα προϊόντα τεχνολογίας είναι αυτά που επιλέγουν κυρίως οι καταναλωτές για να προμηθευτούν με έκπτωση. 

Εκπτώσεις έως και 70%

Public

Αυτό που αναμένουν και φέτος οι καταναλωτές για την Black Friday 2019 δεν είναι άλλο από την κατάρρευση τιμών. Προσφορές που αγγίζουν έως και το 70% έχει ήδη ανακοινώσει ενόψει του Black Friday η γνωστή αλυσίδα Public. Κάθε χρόνο στα Public οι καταναλωτές σχηματίζουν ουρές την περίοδο της Black Friday, για να προλάβουν να αγοράσουν όλα τα είδη τεχνολογίας που βγαίνουν σε ειδικές εκπτώσεις και προσφορές.

Φέτος ανάμεσα στις μοναδικές προσφορές θα βρείτε το νέο smartphone Huawei dual sim από 159,01, και το Xiaomi Redmi Note 7 στην εκπληκτική τιμή των 229 ευρώ! Για όσους πάλι θέλουν να κάνουν βιντεοκλήσεις από τον υπολογιστή, η web camera Logitech κοστίζει μόλις 30 ευρώ!!!

Αντίστοιχα μεγάλες εκπτώσεις προσφέρουν για την Black Friday και άλλες γνωστές αλυσίδες καταστημάτων με προϊόντα τεχνολογίας όπως ο Κωτσόβολος, ο Γερμανός και το Πλαίσιο. 

Kotsovolos

Οι καταναλωτές που επιθυμούν να αγοράσουν οικιακές συσκευές, κινητά, tablets, ηλεκτρονικούς υπολογιστές και περιφερειακά είδη ηλεκτρονικών υπολογιστών μπορούν ήδη  να κάνουν την προεγγραφή τους και να ξεφυλλίσουν τα διαδικτυακά φυλλάδια της γνωστής αλυσίδας και να ενημερώνονται συνέχεια για όλες τις Κωτσόβολος προσφορές Black Friday που τρέχουν φέτος. 

Αναβαθμίστε τώρα τον εξοπλισμό θέρμανσης και κλιματισμού του σπιτιού σας. Θα βρείτε το Toyotomi Eco Izuru με λειτουργία WiFi και διπλό αισθητήρα θερμοκρασίας από 519 ευρώ και τον αφυγραντήρα Inventor με ιονιστή και χειρισμό μέσω smartphone μόνο με 229 ευρώ! Για ζεστό δωμάτιο στο άψε σβήσε ο convertor  της United με ρυθμιζόμενο θερμοστάτη και προστασία υπερθέρμανσης κοστίζει μόνο 29,90!

Media Markt

Από τη μεγαλύτερη γιορτή των προσφορών, την Black Friday 2019, δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει ούτε και φέτος η Media Markt. Η γνωστή αλυσίδα ειδών τεχνολογίας και ηλεκτρικών ήδη προετοιμάζεται προσφέροντας εκπτώσεις σε τηλεοράσεις, soundbar και παιχνίδια για PlayStation κονσόλες. Για όσους θέλουν να κάνουν μια ανανέωση του ηλεκτρονικού τους εξοπλισμού στα Media Markt θα βρουν 43’’ smart tv 4K στην εκπληκτική τιμή των 379 ευρώ, το HP Notebook 15 μόνο με 499 ευρώ και το νέο Samsung Galaxy A20 μόνο με 179 ευρώ! Μάλιστα η εταιρία κάνει λόγο για προσφορές τόσο online όσο και στα φυσικά καταστήματα οι οποίες δεν θα έχουν όρια.

Η γιορτή των εκπτώσεων

Το Black Friday 2019 δεν χαρακτηρίζεται τυχαία η μεγάλη γιορτών των εκπτώσεων. Εκτός από τα είδη τεχνολογίας που μπορεί κανείς να βρει σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, ασυναγώνιστες εκπτώσεις υπάρχουν σε προϊόντα ομορφιάς, μόδας, σε καλλυντικά είδη καθώς και σε προϊόντα για το σπίτι και τον κήπο. Στον ρυθμό του Black Friday κινούνται πλέον και οι αλυσίδες σούπερ μάρκετ που διαθέτουν κάθε χρόνο εξαιρετικές εκπτώσεις και προσφορές. Στις Black Friday προσφορές του 2019 θα είναι αδύνατο να αντισταθεί κανείς, καθώς καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα σε προϊόντα απ’ όλα τα γνωστά καταστήματα της Ελλάδας. Για να μην μείνετε πίσω και χάσετε ασυναγώνιστες προσφορές φροντίστε ώστε να ενημερωθείτε εγκαίρως για όλα τα προϊόντα που διατίθενται φέτος στην Black Friday σε ασυναγώνιστες εκπτώσεις. Εάν θέλετε λοιπόν να προγραμματίσετε τις αγορές σας για τις γιορτές των Χριστουγέννων και να κάνετε δώρο προϊόντα τεχνολογίας, ρούχα, παπούτσια, είδη για το σπίτι ή τον κήπο καθώς και προϊόντα ομορφιάς και αισθητικής τότε η Black Friday του 2019 είναι σίγουρα η γιορτή που σας αρμόζει.

Black Friday προσφορές σε είδη τεχνολογίας – Ποια καταστήματα έχουν τις καλύτερες εκπτώσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Post navigation