Η ημέρα των μεγαλύτερων εκπτώσεων όλου του χρόνου πλησιάζει και είναι γνωστή σε όλους ως Black Friday, δηλαδή Μαύρη Παρασκευή. Η Black Friday 2020 φέτος πέφτει στις 27 Νοεμβρίου 2020 και όλη η αγορά ετοιμάζεται να προσφέρει στους καταναλωτές κάποιες από τις καλύτερες και πιο συμφέρουσες τιμές προϊόντων. Κάναμε μια μικρή έρευνα για εσάς και ανακαλύψαμε ποια κατηγορία θα έχει τις πιο συμφέρουσες προσφορές για να κάνετε τις αγορές σας φέτος. 

Η πιο συμφέρουσα κατηγορία Black Friday για εκπτώσεις δεν είναι άλλη από τις ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές! Όλα τα μεγάλα καταστήματα ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών όπως ο Κωτσόβολος, τα Public και τα Media Markt ετοιμάζουν φέτος όπως κάθε χρόνο μοναδικές εκπτώσεις και προσφορές για τους καταναλωτές σε προϊόντα τεχνολογίας όπως smartphones, τηλεοράσεις, πλυντήρια και ψυγεία, laptop και παιχνιδομηχανές!

Ηλεκτρονικά οδηγεί κατά τη διάρκεια της Black Friday

Τα ηλεκτρονικά είδη είναι η κατηγορία που πωλείται ταχύτερα από όλες στη Black Friday σύμφωνα με τα στατιστικά των προηγούμενων ετών. Έτσι αν βλέπετε μια καλή προσφορά στις τηλεοράσεις από εταιρείες όπως η Toshiba και η Samsung -ειδικά τις 4K– μην το πολυσκέφτεστε! Υπολογιστές ή τηλέφωνα, πάρτε τα αμέσως, συμβουλεύει η κ. Παναγοπούλου, υπεύθυνη πωλήσεων του Κωτσόβολου. Κάθε Μαύρη Παρασκευή γίνονται ανάρπαστα όλα τα τελευταία μοντέλα Samsung, Xiaomi και φυσικά της Apple. Η κατηγορία των ηλεκτρονικών ειδών αναμένεται να έχει και φέτος μεγάλη έκπτωση περίπου έως 40 τοις εκατό, πράγμα που σημαίνει ότι οι άνθρωποι θα αρχίσουν να ψωνίζουν πολύ νωρίς και ίσως να μην έχετε δεύτερη ευκαιρία σε κάποιο προϊόν που είδατε, σας άρεσε αλλά δεν το πήρατε κατευθείαν. 

Πηγή: Pexels

Αν έχετε βάλει κάτι συγκεκριμένο στο μάτι μπορείτε να το παρακολουθήσετε από τώρα για να δείτε πώς θα διαμορφωθεί η τιμή του και να είστε σίγουροι στη Black Friday ότι βρήκατε την πιο συμφέρουσα προσφορά. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές σε smartphones για να αντικαταστήσετε το κινητό σας, αγοράστε τώρα το smartwatch που θέλετε να πάρετε τόσο καιρό αλλά σας φαινόταν ακριβό και φυσικά κάνετε από νωρίς τις αγορές σας για τα δώρα των Χριστουγέννων όπως τάμπλετ, ακουστικά κ.α. Σε ποιον δεν αρέσει ένα δώρο τεχνολογίας; Και αν το έχετε βρει στη μισή τιμή θα αρέσει σίγουρα και σε εσάς περισσότερο!

Ηλεκτρικεσ συσκευεσ

Οι συσκευές είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να αγοράσετε τη Μαύρη Παρασκευή. “Στη Black Friday θα βρείτε συσκευές νέας τεχνολογίας A+++ σε τιμές κόστους, που μπορούν να σας εξοικονομήσουν χρήματα άμεσα αλλά και μακροπρόθεσμα αφού θα σας κάνουν οικονομία όλο το χρόνο” σύμφωνα με τον κ. Πετράκο, ηλεκτρολόγο μηχανικό, υπεύθυνο ενεργειακής αναβάθμισης κατοικιών. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι έμποροι πραγματοποιούν μαζικές παραγγελίες και όταν δεν πωλούνται όλα τα εμπορεύματα οι τιμές πέφτουν 40 έως 50 τοις εκατό χαμηλότερα από το κανονικό. Έτσι αναμένεται να διαμορφωθούν και φέτος οι εκπτώσεις που σε συνδυασμό με άλλες προσφορές όπως για παράδειγμα τις δωροεπιταγές ή το τέλος απόσυρσης που προσφέρει ο Κωτσόβολος, θα κάνουν τις τελικές τιμές των προϊόντων ιδιαίτερα συμφέρουσες για τους καταναλωτές. 

Πηγή: Pexels

Έτσι μπορείτε να βρείτε προσφορές σε οικιακές συσκευές όπως κουζίνες, πλυντήρια, κλιματιστικά, αφυγραντήρες, σκούπες απλές ή ρομπότ και ψυγεία τα οποία είναι απαραίτητα σε κάθε σπιτικό και αν είναι νέας τεχνολογίας μπορούν να αναβαθμίσουν κατά πολύ την ποιότητα ζωής μέσα στο σπίτι σας. Θα βρείτε επίσης προσφορές σε όλα τα απαραίτητα gadget για την κουζίνα σας όπως καφετιέρες, φριτέζες, μίξερ, ατμομάγειρες, αρτοπαρασκευαστές, τοστιέρες και μπλέντερ από επώνυμες εταιρείες όπως Kenwood, Black & Decker ή Philips οπότε εκτός από την εξοικονόμηση χρημάτων έχετε το πλεονέκτημα να γνωρίζετε ότι αγοράζετε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας.

Η Black Friday έρχεται και φέτος με προσφορές από όλα τα μεγάλα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών! Ετοιμάστε λοιπόν τις λίστες σας για να μη χάσετε καμιά και να είστε εσείς οι μεγάλοι κερδισμένοι των φετινών προσφορών!

Εκπτώσεις Black Friday σε “Ηλεκτρονικά” : Ποιες εκπτώσεις να εκμεταλλευτείτε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Post navigation