Η Black Friday έρχεται και αποτελεί ιδανική εποχή για έξυπνες αγορές και οικονομία.

Η καλύτερη εποχή για να εξοικονομήσει κανείς χρήματα και να κάνει έξυπνες αγορές είναι σίγουρα η Black Friday. Μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων, εμπορικά κέντρα αλλά και εκατοντάδες καταστήματα διαθέτουν προς πώληση δεκάδες προϊόντα και υπηρεσίες με εξαιρετικές εκπτώσεις και προσφορές. Οι έξυπνες αγορές την περίοδο της Black Friday μπορούν να σας σώσουν από άσκοπες σπατάλες και περιττά έξοδα ενώ παράλληλα θα αποκτήσετε πράγματα που χρειάζεστε πραγματικά. 

Ορίστε έναν προϋπολογισμό 

Για να κάνετε έξυπνες και στοχευμένες αγορές κατά τη διάρκεια αυτού του έτους, είναι συνετό να ορίσετε έναν συγκεκριμένο προϋπολογισμό. Υπολογίστε πόσα χρήματα μπορείτε να διαθέσετε την περίοδο των συγκεκριμένων εκπτώσεων και σχεδιάστε τις αγορές σας. Κατά μέσο όρο ένας καταναλωτής ξοδεύει 200-300 ευρώ κάθε χρόνο στην Black Friday ωστόσο πρόκειται για χρήματα τα οποία μπορούν να πιάσουν τόπο.

Συγκρίνετε τις προσφορές της Black Friday

Για να κάνει κανείς έξυπνες αγορές πρέπει πρώτα απ’ όλα να είναι ενημερωμένος. Αναζητήστε ένα φυλλαδιο Black Friday όπου θα μπορέσετε να βρείτε συγκεντρωμένες όλες τις εκπτώσεις γνωστών καταστημάτων και αλυσίδων. Κάνοντας έρευνα αγοράς και συγκρίνοντας τιμές μπορείτε να βρείτε τις πιο έξυπνες και συμφέρουσες προσφορές ώστε να μείνετε μέσα στον προϋπολογισμό σας και να μην ξεφύγετε. Κάθε χρόνο χιλιάδες προϊόντα βγαίνουν προς πώληση, αλλά με την περιήγηση στα φυλλάδια πωλήσεων στον ιστότοπό μας μπορείτε να ενημερώνεστε και να κάνετε τις σωστές επιλογές. 

Αγοράστε μόνο τα απαραίτητα 

Όπως κάθε χρόνο έτσι και στην Black Friday 2019 το ζητούμενο είναι οι έξυπνες και στοχευμένες αγορές. Εάν σπαταλάτε τα χρήματά σας άσκοπα θα καταλήξετε με ένα σωρό άχρηστα πράγματα ή υπηρεσίες τα οποία δεν τα είχατε πραγματική ανάγκη. Ψωνίστε μόνο προϊόντα τα οποία θα σας φανούν πραγματικά χρήσιμα.
Για παράδειγμα εάν θέλετε να γλιτώσετε χρήματα από τις Χριστουγεννιάτικες αγορές σας και τα δώρα που θέλετε να κάνετε συγγενείς και φίλους η Black Friday 2019 είναι η κατάλληλη για εσάς εποχή. Αγοράστε νωρίτερα τα Χριστουγεννιάτικα σας δώρα σε χαμηλότερες τιμές και κερδίστε χρήματα αποκτώντας κάτι που πραγματικά θα σας φανεί χρήσιμο στη συνέχεια.

Πώς θα κάνετε έξυπνες αγορές; Μα φυσικά κάνοντας έρευνα αγοράς. Το Fylladiomat έχει ετοιμάσει έναν κατάλογο με όλες τις Black Friday προσφορές ώστε να σας βοηθήσει να κερδίσετε χρήματα από τις αγορές σας. Εκεί μπορείτε να βρείτε κάθε προσφορά που σας ενδιαφέρει ή για παράδειγμα εκπτώσεις που προσφέρουν καταστήματα όπως τα Admiral ή Media Markt γρήγορα και άμεσα. Δεν χρειάζεται πλέον να δαπανάτε ώρες ατελείωτες αναζητώντας προσφορές καθώς σε μια ιστοσελίδα μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένες όλες τις προσφορές που σας ενδιαφέρουν.   

Η Black Friday 2019 πλησιάζει και αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για να κερδίσετε χρήματα πραγματοποιώντας αγορές. Σκεφτείτε έξυπνα και εξοικονομήστε αρκετά χρήματα χωρίς να αγοράζετε πράγματα που δεν σας χρειάζονται. Σχεδιάσετε από τώρα τα ψώνια σας, ορίστε έναν προϋπολογισμό για τα χρήματα που μπορείτε να ξοδέψετε και αναζητήστε προσφορές και εκπτώσεις στα φυλλάδια πωλήσεων των καταστημάτων, ώστε να γνωρίζετε όλες τις πιθανές επιλογές σας.

Κερδίστε χρήματα και ψωνίστε στην Black Friday; Κι όμως γίνεται!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Post navigation