Γαλαξίας φυλλάδιο - τρέχουσες προσφορές

Τρέχοντα φυλλάδια εκστρατείας Γαλαξίας για αυτήν την εβδομάδα Μην χάσετε καμία ειδική προσφορά.

Τρέχοντα φυλλάδια Γαλαξίας

Προεπισκόπηση φυλλαδίου Τρέχον Φυλλάδιο από το κατάστημα Γαλαξίας σε ισχύ από 29/07/2020

Τρέχον Φυλλάδιο

29/07 - 11/08/2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ
Προεπισκόπηση φυλλαδίου Τρέχον Φυλλάδιο από το κατάστημα Γαλαξίας σε ισχύ από 15/07/2020

Τρέχον Φυλλάδιο

15/07 - 28/07/2020

Προεπισκόπηση φυλλαδίου Τρέχον Φυλλάδιο από το κατάστημα Γαλαξίας σε ισχύ από 01/07/2020

Τρέχον Φυλλάδιο

01/07 - 14/07/2020

Προεπισκόπηση φυλλαδίου Cash and Carry από το κατάστημα Γαλαξίας σε ισχύ από 18/06/2020

Cash and Carry

18/06 - 11/07/2020

Προεπισκόπηση φυλλαδίου Τρέχον Φυλλάδιο από το κατάστημα Γαλαξίας σε ισχύ από 17/06/2020

Τρέχον Φυλλάδιο

17/06 - 30/06/2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ
Προεπισκόπηση φυλλαδίου Τρέχον Φυλλάδιο από το κατάστημα Γαλαξίας σε ισχύ από 03/06/2020

Τρέχον Φυλλάδιο

03/06 - 16/06/2020

Περισσότερα για τα φυλλάδια και τις προσφορές Γαλαξίας

Γαλαξίας προσφορές

Βρείτε ασυναγώνιστες τιμές στα αγαπημένα σας προϊόντα ξεφυλλίζοντας το Γαλαξίας φυλλάδιο που σας προσφέρουμε σε ηλεκτρονική μορφή εδώ. Με αυτόν τον τρόπο μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις τρέχουσες προσφορές Γαλαξίας χωρίς να επιβαρύνεται παράλληλα ο πλανήτης. Φροντίζουμε να ανανεώνεται συνεχώς το περιεχόμενο μας το οποίο είναι πάντα διαθέσιμο στην κατηγορία Σούπερ Μάρκετ της ηλεκτρονικής μας ιστοσελίδας.

Προλάβετε τώρα! Οι προσφορές φυλλαδίου για τις τρέχουσες προσφορές Σούπερ Μάρκετ Γαλαξίας (29/07/2020 - 11/08/2020) έχουν ξεκινήσει ήδη! Τσεκάρετε το τώρα και εξοικονομήστε χρήματα από τις επόμενες κι όλας αγορές σας εύκολα και γρήγορα. Το Fylladiomat.gr είναι εδώ για να κάνετε τα πιο οικονομικά ψώνια στο αγαπημένο σας κατάστημα γεμίζοντας το σπίτι σας με τα απαραίτητα και ταυτόχρονα μένοντας πάντα με γεμάτες τσέπες.

Σούπερ Μάρκετ Γαλαξίας

Το Σούπερ Μάρκετ Γαλαξίας είναι ένα αυθεντικό ελληνικό κατάστημα που έγινε γνωστό και αγαπητό στους πελάτες του λόγω των συχνών και ειδικών προσφορών του. Οι Γαλαξίες προσφορές συνεχίζουν να προσελκύουν καινούργιους πελάτες μέχρι και σήμερα και προσφέρουν καθημερινά περισσότερες εκπλήξεις με τους πόντους που μαζεύουν οι σταθεροί αγοραστές και έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν σε πραγματικά χαμηλές τιμές πιο πολυτελή είδη.

Μονο ανατρέχοντας στην ιστορία των Σουπερ Μαρκετ Γαλαξίας θα μπορέσουμε να δούμε πόσο μεγάλωσε και απλώθηκε η εταιρία. Ιδρύθηκε, λοιπόν, το 1971, στην Αθήνα, με εταιρικό τίτλο «ΠΕΝΤΕ Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης» και μετατράπηκε σε Ανώνυμη Εταιρεία, το 1982. Το πρώτο κατάστημα της εταιρείας, άνοιξε την ίδια χρονιά στα Κάτω Πατήσια. Με δουλειά και μεράκι ο Γαλαξίας μετατράπηκε σε αλυσίδα και απλώθηκε σε όλη την Ελλάδα. Μέχρι το τέλος του 2016, η εταιρεία έφτασε τον μεγάλο για τα Ελληνικά δεδομένα αριθμό των 137 Σούπερ Μάρκετ με 13 Cash & Carry και προσφέρει εργασία από τότε μέχρι και σήμερα σε πάνω από 3.800 υπαλλήλους. Τα Σούπερ Μάρκετ Γαλαξίας έχουν την έδρα τους στην Αθήνα και ο μισός αριθμός των καταστημάτων του βρίσκονται στην ευρεία περιοχή της Αθήνας και τα υπόλοιπα καταστήματα είναι απλωμένα στην υπόλοιπη Ελλάδα. Η επιτυχία του Γαλαξία κατατάσσει τα Σούπερ Μάρκετ του στη δέκατη θέση ανάμεσα στις μεγαλύτερες αλυσίδες στην Ελλάδα και κρίνοντας από την επιτυχία του δεν θα αργήσει να ανέβει ακόμα πιο ψηλά. Μην ξεχνάτε ότι στην επίσημη σελίδα www.5ae.gr μπορείτε να βρείτε επιπλέον πληροφορίες καθώς και τις ώρες λειτουργίας στα Γαλαξίας καταστήματα και την τοποθεσία του κάθε Σούπερ Μάρκετ που βρίσκονται σε πάρα πολλές περιοχές της Ελλάδας όπως, Αττική, Κεντρική Μακεδονία, Ανατολική Μακεδονία & Θράκη, στην Θεσσαλία, στην Πελοπόννησο και στην Στερεά Ελλάδα.

Ψωνίζουμε οικονομικά στα Σούπερ Μάρκετ Γαλαξίας

Ξεχάστε τις σπατάλες για αυτόν τον 8 αλλά και για όλους τους επόμενους. Εμείς σας δίνουμε την δυνατότητα να επιλέξετε όλα τα προϊόντα που χρειάζεστε από την άνεση του σπιτιού σας βλέποντας πάντα τις Γαλαξίας προσφορές απο τον ηλεκτρονικό μας κατάλογο. Φτιάξτε την λίστα με τα ψώνια σας εύκολα και έξυπνα πριν βγείτε σε κάποιο από τα Γαλαξίας καταστήματα. Μπαίνοντας εδώ θα βρείτε το πιο πρόσφατο Γαλαξίας φυλλάδιο με προσφορές σε τρόφιμα όπως γαλακτοκομικά, αλλαντικά και κρέατα, σε μακαρόνια, ρύζι και όσπρια, είδη προσωπικής φροντίδας και υγιεινής, απορρυπαντικά για τη κουζίνα και το μπάνιο καθώς και είδη για το σπίτι και εποχιακά είδη. Κάντε τις αγορές σας ακόμα πιο οικονομικές και συγκρίνετε τιμές τσεκάροντας και άλλα παρεμφερή καταστήματα όπως ΚΡΗΤΙΚΟΣ, ΑΒ Βασιλόπουλος, The Mart, My market, Market in, Lidl, Bazaar.

Φοβάστε ότι θα χάσετε τις ειδικές Γαλαξίας προσφορές; Κάντε εγγραφή τώρα και θα λαμβάνετε πάντα πρώτοι τους ενημερωμένους και πιο πρόσφατους καταλόγους με τον πιο εύκολο και άμεσο τρόπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ


ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ