Αβ Βασιλόπουλος - Tρέχουσες εβδομαδιαίες προσφορέσ

Τρέχοντα φυλλάδια εκστρατείας ΑΒ Βασιλόπουλος για αυτήν την εβδομάδα Μην χάσετε καμία ειδική προσφορά.

Τρέχοντα φυλλάδια ΑΒ Βασιλόπουλος

Προεπισκόπηση φυλλαδίου Προσφορά από το κατάστημα ΑΒ Βασιλόπουλος σε ισχύ από 28/05/2020

Προσφορά

28/05 - 03/06/2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ
Προεπισκόπηση φυλλαδίου Προσφορά από το κατάστημα ΑΒ Βασιλόπουλος σε ισχύ από 21/05/2020

Προσφορά

21/05 - 27/05/2020

Προεπισκόπηση φυλλαδίου Προσφορά από το κατάστημα ΑΒ Βασιλόπουλος σε ισχύ από 14/05/2020

Προσφορά

14/05 - 20/05/2020

Προεπισκόπηση φυλλαδίου Προσφορά από το κατάστημα ΑΒ Βασιλόπουλος σε ισχύ από 07/05/2020

Προσφορά

07/05 - 13/05/2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ
Προεπισκόπηση φυλλαδίου Προσφορά από το κατάστημα ΑΒ Βασιλόπουλος σε ισχύ από 30/04/2020

Προσφορά

30/04 - 06/05/2020

Περισσότερα για τα φυλλάδια και τις προσφορές ΑΒ Βασιλόπουλος

H Άλφα Βήτα Βασιλόπουλος είναι αλυσίδα σούπερ μάρκετ, της πολυεθνικής ολλανδικής εταιρείας λιανικού εμπορίου τροφίμων Ahold Delhaize Group, που λειτουργεί στην Ελλάδα. Εδώ και 75 χρόνια, με εφόδιο το δυνατό της όνομα, την άριστη οργάνωση και τις άρτιες λειτουργικές υποδομές του δικτύου της, η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει τη δυνατότητα στους επιχειρηματίες να σταδιοδρομήσουν με επιτυχία στις νέες συνθήκες της αγοράς, εκπληρώνοντας παράλληλα τους προσωπικούς τους στόχους. Έχει δημιουργήσει ένα πανελλαδικό δίκτυο 378 καταστημάτων. Βελτιώνοντας συνεχώς τους κυριότερους τομείς ανάπτυξής της που αφορούν την ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών, την υγιεινή και ασφάλεια των τροφίμων, την ανταγωνιστική τιμολογιακή πολιτική, την τεχνολογία για την εξυπηρέτηση του πελάτη, τα συστήματα logistics για την αποθήκευση και τον εφοδιασμό, την επικοινωνία και προώθηση των πωλήσεων και τα προγράμματα πιστότητας. Εταιρία παρέχει Ελληνικά προιόντα στα καταστήματα της αλλά συνεργάζεται και με εταιρίες του εξωτερικού. Κάθε εβδομάδα υπάρχουν διαφορετικές AB προσφορές που μπορείτε να δείτε είτε απο το φυλλάδιο στο site μας Fylladiomat.gr. Ακόμα υπάρχει κάρτα μέλους όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για επιπλέον εκπτώσεις.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, με πίστη στην αξία των ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων επιβεβαιωνει τη δέσμευσή της να προσφέρει το καλύτερο σε κάθε γωνιά της χώρας, για να μπορείτε να το απολαμβάνετε κάθε μέρα. Η παγκόσμια διάκρισή της ανάμεσα σε κορυφαίες εταιρείες του χώρου, αποτελεί τόσο επιβράβευση, όσο και αναγνώριση της συνέπειας, της υπευθυνότητας και της πρωτοπορίας που διαπνέουν τη δραστηριοποίησή της στην ελληνική αγορά, εδώ και σχεδόν οκτώ δεκαετίες. Οι προσφορές ΑΒ Βασιλόπουλος ξεχώρισαν διεθνώς στη διοργάνωση International Taste & Quality Institute -iTQi, αποσπώντας βραβεία Ανώτερης Γεύσης Χρυσών Αστεριών. Πιο συγκεκριμένα, η ΑΒ Βασιλόπουλος διακρίθηκε για 5 εκλεκτές ΑΒ Επιλογές ως εξής:
1 Βραβείο Ανώτερης Γεύσης 3 Χρυσών Αστεριών που αποτελεί και την υψηλότερη διάκριση του διαγνωνισμού για το Κοτόπουλο ΑΒ.
2 Βραβεία Ανώτερης Γεύσης 2 Χρυσών Αστεριών για δυο ΑΒητικά τυροκομικά είδη
2 Βραβεία Ανώτερης Γεύσης 1 Χρυσού Αστεριού για το Μανούρι ΠΟΠ Θεσσαλίας

Νέες προσφορές στον κατάλογο των καταστημάτων ΑΒ Βασιλόπουλος

Για αυτή την εβδομάδα τα καταστήματα, ΑΒ Βασιλόπουλος έχουν ετοιμάσει εξαιρετικές προσφορές και εκπτώσεις. Μην διστάσετε να κάνετε τα ψώνια σας για αυτή την εβδομάδα στα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος. Μπορείτε να ξεφυλλίσετε το νέο φυλλάδιο εδώ για να ανακαλύψετε εξαιρετικές τιμές. Ο πιο πρόσφατος κατάλογος των καταστημάτων ΑΒ Βασιλόπουλος είναι σε ισχύ από 28/05/2020 - 03/06/2020. Ξεχωρίσαμε αυτές τις εξαιρετικές προσφορές από τον κατάλογο των καταστημάτων ΑΒ Βασιλόπουλος:

  • γάλα με 13.90€, η προσφορά υπάρχει διαθέσιμη στη σελίδα 1
  • λάδι με 6.79€, η προσφορά υπάρχει διαθέσιμη στη σελίδα 13
  • καφές με 4.87€, η προσφορά υπάρχει διαθέσιμη στη σελίδα 1
  • σαλάμι με 9.80€, η προσφορά υπάρχει διαθέσιμη στη σελίδα 9
  • μπύρα με 1.90€, η προσφορά υπάρχει διαθέσιμη στη σελίδα 15
  • πορτοκάλια με 0.89€, η προσφορά υπάρχει διαθέσιμη στη σελίδα 4
  • ντομάτες με 1.43€, η προσφορά υπάρχει διαθέσιμη στη σελίδα 4
  • ψάρι με 1.99€, η προσφορά υπάρχει διαθέσιμη στη σελίδα 6

Οι προσφορές δεν τελειώνουν εδώ! Μπορείτε να ξεφυλλίσετε τον κατάλογο των καταστημάτων ΑΒ Βασιλόπουλος και να κερδίσετε χρήματα. Εάν ψάχνετε προϊόντα που δεν υπάρχουν στα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος, μπορείτε να τσεκάρετε άλλα καταστήματα από την κατηγορία Σούπερ Μάρκετ, όπως για παράδειγμα Lidl, Market in, My market, Μασούτης, Γαλαξίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ


ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ