ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Αβ Βασιλόπουλος - Tρέχουσες εβδομαδιαίες προσφορέσ

Προεπισκόπηση φυλλαδίου Προσφορά από το κατάστημα ΑΒ Βασιλόπουλος σε ισχύ από 27/02/2020

Προσφορά

27/02 - 04/03/2020

Προεπισκόπηση φυλλαδίου Προσφορά από το κατάστημα ΑΒ Βασιλόπουλος σε ισχύ από 20/02/2020

Προσφορά

20/02 - 26/02/2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ
Προεπισκόπηση φυλλαδίου Προσφορά από το κατάστημα ΑΒ Βασιλόπουλος σε ισχύ από 13/02/2020

Προσφορά

13/02 - 19/02/2020

Προεπισκόπηση φυλλαδίου Προσφορά από το κατάστημα ΑΒ Βασιλόπουλος σε ισχύ από 06/02/2020

Προσφορά

06/02 - 12/02/2020

Προεπισκόπηση φυλλαδίου Προσφορά από το κατάστημα ΑΒ Βασιλόπουλος σε ισχύ από 30/01/2020

Προσφορά

30/01 - 05/02/2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Περισσότερα για τα φυλλάδια και τις προσφορές ΑΒ Βασιλόπουλος

H Άλφα Βήτα Βασιλόπουλος είναι αλυσίδα σούπερ μάρκετ, της πολυεθνικής ολλανδικής εταιρείας λιανικού εμπορίου τροφίμων Ahold Delhaize Group, που λειτουργεί στην Ελλάδα. Εδώ και 75 χρόνια, με εφόδιο το δυνατό της όνομα, την άριστη οργάνωση και τις άρτιες λειτουργικές υποδομές του δικτύου της, η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει τη δυνατότητα στους επιχειρηματίες να σταδιοδρομήσουν με επιτυχία στις νέες συνθήκες της αγοράς, εκπληρώνοντας παράλληλα τους προσωπικούς τους στόχους. Έχει δημιουργήσει ένα πανελλαδικό δίκτυο 378 καταστημάτων. Βελτιώνοντας συνεχώς τους κυριότερους τομείς ανάπτυξής της που αφορούν την ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών, την υγιεινή και ασφάλεια των τροφίμων, την ανταγωνιστική τιμολογιακή πολιτική, την τεχνολογία για την εξυπηρέτηση του πελάτη, τα συστήματα logistics για την αποθήκευση και τον εφοδιασμό, την επικοινωνία και προώθηση των πωλήσεων και τα προγράμματα πιστότητας. Εταιρία παρέχει Ελληνικά προιόντα στα καταστήματα της αλλά συνεργάζεται και με εταιρίες του εξωτερικού. Κάθε εβδομάδα υπάρχουν διαφορετικές AB προσφορές που μπορείτε να δείτε είτε απο το φυλλάδιο στο site μας Fylladiomat.gr. Ακόμα υπάρχει κάρτα μέλους όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για επιπλέον εκπτώσεις.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, με πίστη στην αξία των ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων επιβεβαιωνει τη δέσμευσή της να προσφέρει το καλύτερο σε κάθε γωνιά της χώρας, για να μπορείτε να το απολαμβάνετε κάθε μέρα. Η παγκόσμια διάκρισή της ανάμεσα σε κορυφαίες εταιρείες του χώρου, αποτελεί τόσο επιβράβευση, όσο και αναγνώριση της συνέπειας, της υπευθυνότητας και της πρωτοπορίας που διαπνέουν τη δραστηριοποίησή της στην ελληνική αγορά, εδώ και σχεδόν οκτώ δεκαετίες. Οι προσφορές ΑΒ Βασιλόπουλος ξεχώρισαν διεθνώς στη διοργάνωση International Taste & Quality Institute -iTQi, αποσπώντας βραβεία Ανώτερης Γεύσης Χρυσών Αστεριών. Πιο συγκεκριμένα, η ΑΒ Βασιλόπουλος διακρίθηκε για 5 εκλεκτές ΑΒ Επιλογές ως εξής:
1 Βραβείο Ανώτερης Γεύσης 3 Χρυσών Αστεριών που αποτελεί και την υψηλότερη διάκριση του διαγνωνισμού για το Κοτόπουλο ΑΒ.
2 Βραβεία Ανώτερης Γεύσης 2 Χρυσών Αστεριών για δυο ΑΒητικά τυροκομικά είδη
2 Βραβεία Ανώτερης Γεύσης 1 Χρυσού Αστεριού για το Μανούρι ΠΟΠ Θεσσαλίας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ


ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ